Deerma F600 fehér ultrahangos légpárásító

Deerma F600 fehér ultrahangos légpárásító

Márka:DEERMA
Cikkszám:344348
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 15 610Ft

  • Nettó: 12 292Ft
Termékinformációk:

Biztonságos, hatékony és praktikus – ez a három szó tökéletesen jellemzi a Deerma F600 párásítót. Segítségével optimális páratartalmat érhet el otthonában, és vigyázhat saját és szerettei egészségére. Nézd meg, mit nyerhetsz!

Számos tényező befolyásolja egészségét – ezek közé tartozik a hőmérséklet és a páratartalom. Érdemes ezzel tisztában lenni, és gondoskodni az optimális körülményekről azokon a helyeken, ahol leggyakrabban tartózkodik. Ez lehetővé teszi Önnek a Deerma párásítót - segítségével egészséges, megfelelően párásított környezetet biztosít, amelyben kellemesen és biztonságosan fogja érezni magát.

A párásító jól átgondolt kialakítása rendkívül hatékony és egyben biztonságossá teszi. A készülék először alaposan megtisztítja a vizet, majd kipermetezi. A speciális bevonat hatékonyan megakadályozza a szennyeződést és a baktériumok növekedését. Ennek köszönhetően biztos lehet benne, hogy a felszabaduló vízköd tökéletesen megtisztul és biztonságos az egészségre.

A Deerma F600 levegőbemenet szénszűrővel van felszerelve. Kiszűri a káros anyagokat és megakadályozza a belső szennyeződést. Hatékonyan felfogja a hulladékanyagot, és hozzájárul a levegő tisztításához is. Így biztos lehet benne, hogy tiszta, biztonságos környezetben tartózkodik. A Deerma F600 dupla tisztítást biztosít.

A párásító kezelése rendkívül egyszerű. Mindössze annyit kell tennie, hogy vizet önt egy speciális tartályba, kapcsolja ki a csatlakozódugót és nyomja meg a bekapcsoló gombot. Ennyi kell a párás levegő élvezetéhez! Nem kell aggódnia a gyakori vízcsere miatt sem – a tartály űrtartalma eléri az 5 litert, ami több órányi intenzív munkát tesz lehetővé.

A készülék kezelését intelligens érintőpanel könnyíti meg digitális, szembarát kijelzővel. Lehetővé teszi a szoba hőmérsékletének ellenőrzését. Kiválaszthatja az Önt érdeklő párásító üzemmódot is. Az érintőpanel a gombok érzékenységével örvendezteti meg Önt – válaszidejük igazán gyors.

Önre szabott párásító:
A Deerma F600 párásítót egyszerűen az igényeihez igazíthatja. Lefekvéskor bekapcsolhatja az éjszakai üzemmódot, ami kikapcsolja a kijelzőt - a felesleges fény nem zavarja az alvást. Akár 12 órás ütemezést is beállíthat - a párásító egy beállított idő után automatikusan kikapcsol. Ön döntheti el a permetező köd erejét is. Váltson szabadon a három elérhető szint között, és állítsa be az elosztott víz mennyiségét az Ön igényei szerint. A Deerma F600 számos lehetőséget kínál – próbálja ki mindegyiket!

Univerzális kialakítás:
Ami még jellemzi a Deerma F600 párásítót, az a minimalista, stílusos kialakítás. A készülék strapabíró ABS műanyagból készült, sima felülete pedig könnyen tisztíthatóvá teszi. A párásító burkolata alatt elrejtett kényelmes fogantyú lehetővé teszi a víztartály szabad mozgatását - például a mosáshoz. Az átlátszó vízszintjelző segítségével gyorsan ellenőrizheti, hogy mennyi víz maradt még hátra, és szükséges-e a közeljövőben utántöltés. A visszafogott színek, amelyekben a fehér és a finom barna dominál, a Deerma F600 elegáns és praktikus kiegészítője minden belső térnek. Biztosan megtalálja a helyét az Ön otthonában is!

- Névleges feszültség 220-240V~50/60Hz
- Névleges teljesítmény 25 W
- Méretek 210 × 210 × 330 mm
- A tartály űrtartalma 5 liter

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles