Deerma ST635W fehér-rózsaarany párásító

Deerma ST635W fehér-rózsaarany párásító

Márka:DEERMA
Cikkszám:344330
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 21 277Ft

  • Nettó: 16 753Ft
Termékinformációk:

Deerma légpárásító ST635W:
Tudtad, hogy a megfelelő páratartalom nagy hatással van az egészségedre? A Deerma ST635W párásító lehetővé teszi, hogy minden helyiségben optimális körülményeket biztosítson. 4,5 literes űrtartalma több órás munkára elegendő, a víz utántöltés pedig mesésen egyszerű és kényelmes. A beépített szűrő hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket, a forgó fúvóka pedig egyenletes párásítást biztosít. Kedvenc illóolajait is hozzáadhatja a készülékhez, és élvezheti a kellemes illatot.

Nagy víztartály:
A párásító tartályának újratöltése hihetetlenül egyszerű és gyors. Felejtsd el a bonyolult szétszerelést és az egység újra összeszerelését. Most már csak le kell venni a fedelet, és fel kell önteni a megfelelő mennyiségű vizet. Még a párásítót sem kell kikapcsolni! A 4,5 literes űrtartalmú párásító akár 16 órán át is üzemel egyetlen utántöltéssel.

Mindig tiszta víz:
Tartsa magát és családját egészségben. A Deerma ST635W párásító szűrőrendszerrel van felszerelve, melynek köszönhetően nem csak a vizet, hanem a levegőt is tisztítja. A speciális háló alakú szűrő hatékonyan távolít el minden idegen testet és szennyeződést. Az aktívszén szűrő blokkolja a port és a hajat, és megszünteti a kellemetlen szagokat. Ha szükséges, kiveheti és megtisztíthatja.

Állítsa be a párásító működését igényeinek megfelelően:
Hagyja magát lenyűgözni a Deerma ST635W párásító teljesítményén. A készülék akár 280ml/h frekvenciával ködöt generál, és folyamatosan 1-5 mikron nagyságú vízcseppekkel tudja megtölteni otthona helyiségeit. Ily módon mélyen hidratálja bőrét. Az ST635W fúvókája 360°-ban elfordul – Ön dönti el, hogy milyen irányba helyezze el. A keletkező pára mennyisége egyszerűen beállítható a beépített gombbal.

Töltse meg a szobát illattal:
Nem csak megfelelően párásított levegőt, hanem kellemes illatot is szeretne a szobába? Nincs mit! A készülék illóolajok tárolására szolgáló speciális tartállyal van felszerelve. Tegyen néhány cseppet kedvenc készítményéből, és töltse be az egész helyiséget csodálatos illattal! Mindenki megérdemel egy pillanatnyi kikapcsolódást – a Deerma ST635W segítségével SPA szalont hozhat létre saját otthonában. A párásító rendkívül csendesen működik, 38 dB-nél kisebb zajszinttel. Semmi sem fogja megzavarni a nyugalmát!

Stílusos és praktikus:
A párásító lenyűgöz elegáns, minimalista kialakításával. A pezsgő színű részletek klasszikus, stílusos karaktert kölcsönöznek neki, és tökéletesen illeszkednek a ház fehér színéhez. Az egység karbantartása is rendkívül egyszerű. Egyszerűen távolítsa el a párásító felső fedelét, hogy eltávolítsa a használat után összegyűlt szennyeződéseket. A víztartály elég nagy ahhoz, hogy könnyedén megtisztíthasson minden vízkövet vagy egyéb szennyeződést.

- Üzemi feszültség 220-240V~ 50-60Hz
- Teljesítmény 25W
- Űrtartalom 4,5l
- Méretek 277x156x270mm
- Anyaga ABS

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles