Deerma DX600 fekete álló porszívó

Deerma DX600 fekete álló porszívó

Márka:DEERMA
Cikkszám:344326
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 20 163Ft

  • Nettó: 15 876Ft
Termékinformációk:

Deerma DX600 álló porszívó

Hamarosan otthonának minden sarka csillogóan tiszta lesz. A Deerma DX600 álló porszívó 600 Watton működik, és továbbfejlesztett ciklonos technológiát kínál a por és a hulladék egy pillanat alatt történő eltávolítására. A mellékelt cserélhető kefék szintén megkönnyítik a tisztítást. A 4 fokozatú szűrés hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket és az allergéneket. Könnyű és praktikus, a hosszú, 4,5 méteres vezetéknek köszönhetően a Deerma DX600 alkalmas álló és kézi porszívózásra egyaránt.

Megbízható porszívózás:
A por, pollen, poratka, haj és egyéb törmelék nemcsak otthonunkat szennyezi, hanem gyakran allergiát is kivált. A DX600 segíthet ezeknek a problémáknak a megoldásában! A továbbfejlesztett ciklonos technológiának köszönhetően a szívóteljesítmény 15 000 Pa-ra nő. Ezenkívül a 12 999 0,25 mm átmérőjű furatokkal ellátott acélháló megakadályozza, hogy a por eltömítse a szűrőt a megbízható teljesítmény érdekében.

A tökéletes padlókefe:
Most alaposan felporszívózhatja a padlót otthonában. A DX600 elég vékony ahhoz, hogy könnyen beférjen a bútorok alá – kevesebb, mint 18 mm vastag. Ezenkívül 270°-ban elforgatható, így könnyen tisztítható a szék lábai között és a szobák sarkában. Gondosan átgondolt kialakítása és a porszívó nagy szívóereje kombinálva lehetővé teszi a hasadékokban megbúvó rendkívül makacs szennyeződések hatékony eltávolítását.

4 fokozatú szűrés:
A DX600-zal nem csak alaposan felporszívózza a padlót, hanem tiszta, biztonságos környezetet is teremt otthonában. A készülék 4 fokozatú HEPA szűrőrendszerrel van felszerelve, amely hatékonyan felfogja a porszemcséket, és megakadályozza, hogy azok visszakerüljenek a levegőbe. Az alkalmazott megoldásokat különösen az allergiások és a kisgyermekes szülők fogják értékelni.

2 az 1-ben:
Tudtad, hogy a DX600 megvásárlásakor 2 praktikus eszközt kapsz egyben? A termék normál álló porszívóként és kisméretű kézi porszívóként is használható. Ez ideálissá teszi nemcsak a padló porszívózásához, hanem bútorok, függönyök és akár autó tisztításához is. A DX600 emellett rendkívül könnyű, így könnyen felvehető. Kézi gépként mindössze 1,4 kg súlyú, függőlegesen pedig 2 kg. Sőt, ergonomikus, csúszásmentes fogantyúja megkönnyíti a manőverezést.

Cserélhető kefék mellékelve:
A készlet további cserélhető keféket tartalmaz, hogy megkönnyítse az összes zug és rések alapos felporszívózását. A réskefével könnyedén eltávolíthatja a port például a kanapék vagy fotelek mélyedéseiből. Szűk, nehezen elérhető területek tisztításánál is jól jön. A kis tisztítókefe megkönnyíti a bútorok és az egyenetlen, érzékeny felületek, például billentyűzetek vagy függönyök felporszívózását.

A biztonságod érdekében:
A DX600 porszívó hosszú ideig jól fog szolgálni. Kiváló minőségű anyagokból, például rozsdamentes acélból készül, ami rendkívül tartóssá és kopásállóvá teszi. Úgy is tervezték, hogy hatékonyan védje a motort a túlmelegedéstől és a károsodástól. Egy speciális háromdimenziós szellőző biztosítja a hatékony hőelvezetést. Hátul lett elhelyezve, hogy a kiszabaduló levegő ne fújjon az arcba.

Nagyméretű portartály:
A Deerma DX600 porszívó nagy, 0,8 literes portartállyal van felszerelve. Kiürítéséhez egyszerűen válassza le a készülékről a gomb megnyomásával. Ezután egyszerűen dobja a hulladékot a szemetesbe – még a kezeit sem fogja bepiszkítani! Gond nélkül kimoshatja a tartályt folyó víz alatt is, majd száradás után újra felhasználhatja – így meghosszabbítja élettartamát és elkerüli a baktériumok elszaporodását.

A csomagban:
Porszívó
Hosszabbító cső összeállítás
Padlókefe
Használati utasítás
Kefe
Részecset

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles