Deerma DX115C fekete álló porszívó

Deerma DX115C fekete álló porszívó

Márka:DEERMA
Cikkszám:344338
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 12 765Ft

  • Nettó: 10 051Ft
Termékinformációk:

A többfunkciós porszívó:
A Deerma DX115C porszívóval gyorsan és könnyedén kitakaríthatja az egész otthonát. A 2 felhasználási módnak és a 3 cserélhető kefének köszönhetően könnyen az Ön igényeihez igazítható. A modern szűrőrendszer lehetővé teszi a szennyeződések hatékony eltávolítását és a rézmotor, a 14 000 Pa szívóteljesítmény és a 600 W teljesítmény magas hatásfokú. A porszívó további előnyei az ergonomikus kialakítás és az 5 méter hosszú kábel, amely nagy mozgásszabadságot biztosít.

2 vákuum az 1-ben:
A DX115C használható álló vagy kézi porszívóként. Tökéletes a különböző típusú textúrákhoz. Kényelmesen porszívózhatja a padlót otthona minden területén. Kézi porszívóként könnyedén megtisztíthatja a matracokat, billentyűzeteket, függönyöket, ablakpárkányokat és sok más helyet.

3 kefe különböző célokra:
Ebben a készletben 3 praktikus kefét találsz, mellyel minden sarkot alaposan megtisztítasz. A padlókefe kiválóan alkalmas különféle típusú felületek tisztítására. Tisztítja a csempe- és laminált padlókat, valamint a szőnyegeket. A réskefe többek között kanapémélyedések, könyvespolcok és billentyűzetek tisztítására alkalmas. A körkefével alaposan megtisztíthatod a függönyöket, ruhákat és matracokat. (Az alsó képen a padlókefe kerekei láthatók a könnyű kezelés érdekében, valamint a porszívó kábeltartója)

Hatékony szűrés:
A porszívó HEPA szűrővel van ellátva, amely megakadályozza az allergének és baktériumok terjedését az otthonában. Nyugodtan mosható folyó víz alatt. A DX115C egy speciális szűrőszivaccsal is rendelkezik, amely felfogja a port. Az összes hulladékot az 1,2 literes tartályba gyűjtik. Könnyen kinyithatja és kidobhatja, így minimálisra csökkenti a szennyeződéssel való érintkezést.

Csendes és hatékony:
A porszívó hatékony működéséért egy erős rézmotor felelős. Hosszú élettartamával és alacsony energiafogyasztásával tűnik ki. A motor nem csak hatékony, hanem meglepően csendes is, zajszintje 82 dB alatti. Tehát, ha bosszantja a leghatékonyabb porszívók zaja, a Deerma DX115C kiváló választás.

Gondosan átgondolt tervezés:
Ennek a porszívónak a tervezése során nemcsak a teljesítményt, hanem a felhasználói kényelmet is figyelembe vették. A készülék 5 m-es kábellel van felszerelve, amellyel akár 80 m2-es lakást is könnyedén kitakaríthat. Könnyedén feltekerheted és a beépített kampóra akaszthatod. A padlókefe további kerekekkel rendelkezik a könnyű mozgathatóság érdekében, az ergonomikus porszívó nyél pedig fokozott kényelmet biztosít.

- Teljesítmény szívás 14 000 Pa
- Pordoboz űrtartalma 1,2l
- Anyaga ABS
- Teljesítmény 600W
- Súly 2kg
- Mérete 20,65 x 12,80 x 101,95 cm
- Mosható szűrő HEPA szűrő
- A zajszint kevesebb, mint 76 dB
- A tápkábel hossza 5 m

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles