Tesla TSL-SEN-SMOKE okos füstérzékelő

Tesla TSL-SEN-SMOKE okos füstérzékelő

Márka:TESLA
Cikkszám:354055
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 12 594Ft

  • Nettó: 9 917Ft

Intelligens érzékelő, amely figyelmeztet, ha füst van a házában 

A Tesla Smart Sensor Smoke segítségével nem kell attól tartania, hogy háza porrá és hamuvá válik. Technológiája időben észleli a veszélyt, és telefonon vagy táblagépen keresztül értesíti Önt. Ez lehetővé teszi, hogy gyorsan reagáljon az észlelt problémára és megoldja azt.

 

Egyszerű alkalmazás

Fontos, hogy a lehető leggyorsabban tájékozódjon a veszélyes helyzetről. Éppen ezért, ha az érzékelő füstöt észlel, akkor riasztást indít, és az okos alkalmazás egyidejűleg értesít.

 

Első a megbízhatóság 

A Tesla Smart Sensor Smoke érzékelő a ZigBee rendszer alapján működik. Ez egy nagyon stabil protokoll, amely többek között kölcsönös kommunikációt tesz lehetővé a ZigBee protokollt is használó intelligens otthoni funkciók között.

 

Hatótávolság akár 50 m 

A ZigBee rendszer 50 m-es hatótávjáról ismert. Ez lehetővé teszi, hogy az érzékelő a ház minden sarkát lefedje.

 

A praktikusságot stílussal ötvözi 

A Tesla Smart Sensor Smoke nemcsak minimalista dizájnjával fog lenyűgözni, amely bármilyen belső térbe illeszkedik, hanem praktikus akkumulátoros tápellátásával is. Csak egy elem szükséges a hosszú távú működéshez. És ha az akkumulátor lemerült, automatikusan jelzi, hogy cserélni kell.

 

Mindez egy alkalmazásban 

A Tesla Smart Sensor Smoke érzékelő teljesen vezeték nélküli, és egy alkalmazáson keresztül kommunikál okostelefonjával vagy táblagépével. Az alkalmazás gyorsan letölthető, könnyen telepíthető és beállítható. A ZigBee protokollnak köszönhetően okosotthoni eszközeit is egy alkalmazáson keresztül vezérelheti.

 

Kommunikáció asszisztenseken keresztül 

Az Amazon Alexa és a Google Assistant okos személyi asszisztensek még élvezetesebbé teszik az érzékelő használatát, valamint az okosotthon egyéb funkcióit. Felismerhetik hangparancsait, és továbbadhatják azokat az eszközöknek.

 

Érzékeli a téves riasztásokat 

Hogy otthonának ez a nélkülözhetetlen tulajdonsága igazán okos, azt az is bizonyítja, hogy nem lehet átverni. Az érzékelő belsejében lévő füstérzékelők hőérzékelőkkel vannak kombinálva. Ha füstöt vagy emelkedett hőmérsékletet észlel, automatikusan riasztást indít.

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles