Tesla TT51EX81-1832IAW inverteres klímaberendezés

Tesla TT51EX81-1832IAW inverteres klímaberendezés

Márka:TESLA
Cikkszám:319783
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 289 499Ft

  • Nettó: 227 952Ft

Fejlett technológia a szolgálatodban!  A Tesla inverteres légkondicionálója környezetbarát technológiával és sok egyéb hasznos funkcióval vannak felszerelve.

 

A Tesla bemutatja az innovatív csúcstechnológiával ellátott klímarendszert, amely tökéletes kényelmet biztosít az otthonodban. Mindennapi igényeket felmérve, kényelmes és otthonos légkört biztosít az egész család számára.

 

A távirányítód könnyedén és egyszerűen kezeli a komplett légkondicionáló rendszert, amely szerint automatikusan állítja be a kényelmes hőmérsékletet. Ez az okos és hasznos funkciója a Tesla klímaberendezésnek egyszerű módszert kínál a mindennapokhoz.

 

A légkondicionáló képes a a saját működését felügyelni, és automatikusan azonosítani a problémát vagy akár a hibás alkatrészeket. Amint ez megtörténik, a kijelzőn megjelenik és látható a hibakód, amely megkönnyíti és hatékonyabbá teszi a hibajavítást és a karbantartást

 

 

 

A nagyerejű kompresszornak köszönhetően pillanatok alatt képes hűvős vagy akár meleg levegőt termelni, 18°C-ot mindössze 30 másodperc alatt vagy 40°C-ot 60 másodperc alatt, ezáltal akár várakozás nélkül érhető el a kívánt hőmérséklet.

 

A készülék rejtett kijelzője egy letisztult és stílusos megjelenést biztosít, amely minden lakáshoz, házhoz tökéletesen illik.

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles