Tesla TSL-PC-WF okos háziállat itató

Tesla TSL-PC-WF okos háziállat itató

Márka:TESLA
Cikkszám:354051
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 19 980Ft

  • Nettó: 15 732Ft

Intelligens szökőkút kedvencei számára

Ha házi kedvencei egyedül maradnak otthon, a Tesla intelligens szökőkútja gondoskodik róluk folyamatos friss vízellátás a tálukban akár öt napig. Kényelmesen beállíthatja a készüléket távolról mobilalkalmazáson keresztül, de működhet automatikus üzemmódban is.

 

Friss víz több napig 

A nagy, 2,5 literes tartály tiszta vízzel látja el kedvenceit akár öt napig.

Ezen túlmenően a szökőkút segít a kutyáknak és macskáknak betartani ivási rendszerüket, és ezáltal hozzájárul jó egészségükhöz. A szökőkút vize szórakoztatja az állatokat és ivásra készteti őket, ami különösen a nyári hónapokban hasznos.

 

Nincs maradék klór 

A beltéri szökőkút szűrőrendszerrel van felszerelve, amely tisztán tartja a vizet és egészségre ártalmatlan. Alapja egy speciális, biopamutból készült szűrő. A víz lágyítja és eltávolítja belőle a maradék klórt. A gyanta és az aktív szén az aktív ioncsere révén gondoskodik a víz tisztaságáról is.

 

Csendes szivattyú, amely nem zavarja sem Önt, sem házi kedvenceit

Nyugodtan helyezze el a szökőkutat az étkezőbe, a hálószobába vagy a nappaliba. Ez a kellemesen halk, biztonságos és gyengéd vízfröccsenés hangterápiaként is működik délutáni alvás vagy esti elalvás közben.

 

Vezérlés mobilalkalmazással

Az intelligens adagoló beépített Wi-Fi modullal rendelkezik, így kényelmesen beállíthatja a Tesla Smart mobilalkalmazáson keresztül, amely elérhető  iOS és Android rendszerre is. Így könnyedén irányíthat és ellenőrizhet mindent a telefonjáról. Ezenkívül automatikusan értesíti Önt, ha a szűrőt cserélni kell. A hangvezérlés is lehetséges a Google Assistant és az Amazon Alexa intelligens asszisztenseknek köszönhetően.

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles