TechToy TSL-LIG-A70 RGB 11W E27 okos izzó

TechToy TSL-LIG-A70 RGB 11W E27 okos izzó

Márka:TESLA
Cikkszám:354073
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 4 577Ft

  • Nettó: 3 604Ft

Intelligens világítás az okosotthonba

Okosotthon kialakítását tervezed, de nem tudod, melyik modern kütyüvel kezdd? Kezdetnek biztosan jó választás lesz a Smart Bulb RGB 11W E27 WLAN izzó. Az RGB színek tetszés szerint beállíthatók, 2 700 - 6 500 K áll rendelkezésre. Biztos lehetsz benne, hogy mindig megtalálod az alkalomhoz illő színárnyalatot.Akár éles, fehér fényre van szükséged egy puzzle kirakásához vagy tompa, meleg fényre az esti tévénézéshez, a Smart Bulb RGB 11W E27 intelligens izzók teljesen alkalmazkodnak hozzád.

 

A TechToy Smart Bulb RGB, 11W E27 LED izzó legfontosabb jellemzői

Állítható 11 W-os TechToy Smart Bulb LED izzó az okosotthonodba

Beállítható színek (RGB)

E27 foglalat

2 700 és 6 500 K között választhatsz

Vezérlés a Tesla Smart mobilalkalmazással

Az alkalmazás kompatibilis az Android és iOS rendszerekkel

Távvezérlés lehetősége

 

A LED izzó alkalmazás segítségével is vezérelhető 

Mostantól még a kanapéról sem kell felállnod, hogy szabályozd a lámpákat. A TechToy Smart Bulb RGB 11W E27 LED izzókkal az egész ház világítását kényelmesen, a mobiltelefonodról vezérelheted. Csak telepítsd a Tesla Smart alkalmazást, a többit már teljesen intuitívan meg tudod oldani. Az alkalmazás tökéletesen áttekinthető és könnyen kezelhető. Ha pedig elfelejtenéd lekapcsolni a villanyt a házban, amikor elmész, az alkalmazással bárhonnan meg tudod oldani. A TechToy Smart Bulb RGB 11W E27 LED izzó ráadásul kíméli az energiafogyasztást - és a pénztárcádat.

 

Állíts be saját forgatókönyveket 

A TechToy Smart Bulb RGB 11W E27 intelligens izzókkal soha többé nem kell keresned a villanykapcsolót, amikor hazaérsz. A Tesla Smart lehetővé teszi, hogy különböző forgatókönyveket állíts be, az igényeidtől és az okosotthonod képességeitől függően. Például összekapcsolhatod a TechToy Smart Bulb RGB 11W E27 izzót egy mozgásérzékelővel, és a lámpák automatikusan bekapcsolnak, amikor hazaérsz. A lámpák távirányítóval is vezérelhetők.

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles