Tesla TSL-SPL-3+4USB 3 aljzat 4 USB okos hosszabító

Tesla TSL-SPL-3+4USB 3 aljzat 4 USB okos hosszabító

Márka:TESLA
Cikkszám:354059
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 15 386Ft

  • Nettó: 12 115Ft

Automatikus kapcsolás, hosszú távú áramfogyasztás áttekintése, hangvezérlés lehetősége akár mobiltelefonon keresztül is. Mindezt megteheti a Tesla Smart Plug, amely a hétköznapi készülékeket az okosotthon új elemeivé varázsolja.

 

· 3 aljzat 230 V + 4x USB port

· WiFi és Bluetooth kapcsolat

· Tesla Smart alkalmazás

· kábelhossz 180 cm, kézi kapcsoló

 

Intelligens vezérlők 

A készülékek automatikus átkapcsolásának beállítása most olyan egyszerű és kellemes, mint egy csésze kávé megivása. Az összes készüléket távolról be- és kikapcsolhatja, ráadásul a Tesla Smart alkalmazás az automatizálási lehetőségek széles skáláját kínálja. Akár azt szeretnéd, hogy hazaérkezve mindig égő lámpával üdvözöljenek, akár azt, hogy távozás után véletlenül se maradjon bekapcsolva a vasaló.

 

Tökéletes áttekintés 

Tudja, hogy az Ön háztartásában lévő egyes készülékek mennyivel járulnak hozzá a villanyszámlához? A Tesla Smart Plug segítségével tökéletes áttekintést kap az aktuális és hosszú távú áramfogyasztásról, valamint arról, hogy mely készülékek vannak éppen ki- vagy bekapcsolva.

 

Széles körű kapcsolat 

Az intelligens aljzat Wi-Fi-n vagy Bluetooth-on keresztül szinkronizálja az adatokat okostelefonjával, ahogy Önnek tetszik. A Tesla Smart alkalmazás cseh nyelvű, és minden operációs rendszerrel kompatibilis, Android és iOS rendszerrel. Hangutasításokkal is kényelmesen vezérelhető a Google Assistant vagy az Amazon Alexa segítségével.

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles