Tesla TSL-CAM-17S 360°-os otthoni biztonsági kamera (2022)

Tesla TSL-CAM-17S 360°-os otthoni biztonsági kamera (2022)

Márka:TESLA
Cikkszám:354039
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 17 960Ft

  • Nettó: 14 142Ft

Tesla Smart Camera 360 (2022)

Egy intelligens beltéri kamera figyeli mindazt, ami az otthonában történik. Folyamatosan figyeli a mozgást a környezetében, és automatikusan mögé fordul mindkét tengelyben – vízszintesen és függőlegesen. A beállítások széles skálájával, intelligens funkciókkal és kétirányú hanggal rendelkezik. A LED lámpák segítségével kiváló minőségű, Full HD felbontású videófelvételeket készít még félhomályban és teljes sötétségben is.

 

· 360°-os elforgatás és hangot és mozgást követő automatikus mozgás

· éjszakai látás

· Utófény 10 m-ig

· kétirányú audiokommunikáció

 

Intelligens funkció

A Tesla Smart Camera 360 (2022) maga is érzékeli a szokatlan hangokat és mozgásokat intelligens algoritmusok és érzékelők segítségével, és valós időben értesíti Önt okostelefonon keresztül, ha például valaki betöri az ablakot, vagy ha valaki kitartó gyereksírást hall. A kiváló minőségű videofelvételt hanggal is elmentik, a kétirányú hangzásnak köszönhetően például elriaszthatja a nem kívánatos látogatót, vagy megnyugtathatja a gyermeket vagy házi kedvencet, ha a kamerán keresztül beszél hozzájuk.

 

Speciális beállítási lehetőségek

Azt szeretné, hogy a kamera csak akkor rögzítsen, amikor Ön munkahelyen vagy szabadságon van? Egyszerűen beállíthat egy privát módot, hogy például minden nap délután öt óra után éjfélig automatikusan kikapcsoljon. Vagy állítsa be azt a látómezőt, amelyre a kamera fókuszálni fog. A magánélet fokozottabb tiszteletben tartása és az új dizájn mellett a 2022-es generáció továbbfejlesztett intelligens jeleneteket, modernizált hardvert és gazdag beállítási lehetőségeket is kínál.

 

Széles körű kapcsolat

Az intelligens kamera szinkronizálja az adatokat okostelefonjával, és a felvételt a felhőbe vagy SD-kártyára menti, ahogy Önnek tetszik. A Tesla Smart alkalmazás cseh nyelvű, és minden operációs rendszerrel működik, Android és iOS rendszerrel, valamint kompatibilis a Google Assistant és az Amazon Alexa szolgáltatással. A készülék tápellátása konnektorból vagy power bankból történik.

 

Felbontás: 1920 x 1080

Tápellátás: DC5V, 1A

Képérzékelő: 1/2,9 ’’ 2MPx, CMOS

IR távolság: 10 m

Lencse: 3,6mm@F2.0

Méretek: 73 x 78 x 121 mm

Döntési tartomány: -15°-tól 40°-ig

Tárhely: MicroSD kártya, felhő, NVR

Jellemzők: Intelligens mozgás- és hangérzékelés, pásztázás és billentés, kétirányú hang, ONVIF

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles