Tesla TSL-PC-BL4 automata etető háziállatoknak

Tesla TSL-PC-BL4 automata etető háziállatoknak

Márka:TESLA
Cikkszám:354048
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 41 159Ft

  • Nettó: 32 408Ft

Okos segítő házi kedvencei etetéséhez

Egyedül van otthon a kisállat, és nincs, aki ételt adjon a táljába? Ezzel az intelligens automata adagolóval biztosítja a rendszeres friss takarmányellátást. A precíz adagolás lehetőségének köszönhetően naponta többször kap új tápot a tálkába, így nem lesz éhes vagy túltömve.

 

Akár 10 adagot is raktáron tarthat

A készülék tartalmaz egy nagy, négy literes granulátumtartályt. Az egy adag szabványos méretével a készlet akár 10 adagra is elegendő, ami normál időzítés mellett körülbelül 3-5 napra elegendő. A tartályban bármilyen granulátumot készíthet 10 mm-es méretig.

 

Nincs több zsúfolás

Házi kedvence azonnal eltávolítja a tésztadarabot, miután reggel beleöntötte a táljába? Az intelligens adagolóval egész nap szabályozhatja a takarmány mennyiségét. A telefonon lévő egyszerű mobilalkalmazáson keresztül megtervezheti az etetési időket és az adagok méretét. Kedvence egészsége jó kezekben lesz.

 

Áramszünet esetén is működik

A tartalék akkumulátornak köszönhetően az etetőadagoló még áramszünet esetén is megbízhatóan működik, így nem kell attól tartania, hogy az állat valaha is megéhezik.

 

Intelligens etetés

A belső takarmány-adagoló Wi-Fi-hez csatlakozik, és könnyedén vezérelheti egy mobilalkalmazáson keresztül. Ezen kívül hangszóróval ellátott beépített mikrofonnal rendelkezik, így bármikor meghallgathatod, mi történik az etető körül, vagy magad is beszélhetsz a kutyával, macskával. Kommunikálhat a Google Asszisztenssel és az Amazon Alexával is, amelyek vezérelhetik az adagolót és reagálhatnak a hangutasításaira.

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles