Tesla TSL-SPL-2 okos dupla konnektor

Tesla TSL-SPL-2 okos dupla konnektor

Márka:TESLA
Cikkszám:354058
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 10 782Ft

  • Nettó: 8 490Ft

Egy okosotthon kiépítését tervezed az otthonodban, vagy elég, ha a normál készülékeket okossá alakítod? Akkor mindenképpen érdemes beszerezned egy Tesla Smart Plug Dual okos konnektort. Ez lehetővé teszi, hogy a csatlakoztatott készülékek egy előre beállított időpontban kapcsoljanak ki, és az egyes konnektorok egyedi vezérlését is. Ez az okos konnektor képes a készülékek energiafogyasztását is mérni. A Tesla Smart Plug Dual okos konnektor képes önállóan működni anélkül, hogy központi egységhez kellene csatlakoztatni. Ehhez a konnektorhoz a vezeték nélküli csatlakozás Wi-Fi-n keresztül lehetséges. Olyan alkalmazást használ, amely angol, cseh, német, szlovák és lengyel nyelven érhető el.

 

A Tesla Smart Plug Dual okos konnektor legfontosabb jellemzői

-Maximális terhelés: 3680 W (kombinált)

-Maximális áramerősség: 16 A

-Maximális feszültség: 230 V

-Ez az okos konnektor a hétköznapi készülékeket is okossá teszi

-Vezérlés a Tesla Smart alkalmazáson keresztül

-Hangvezérlési lehetőség a Tesla okos konnektorhoz

-Wi-Fi vevőegység az egyszerű csatlakoztathatóságért

-Az egyes konnektorok külön-külön történő vezérlése

-Ideális a készülékek idő- és kézi vezérléséhez

-A Tesla Smart Plug naprakész információkat mutat mindig

-Vezéreld mindössze egyetlen alkalmazással a Tesla termékeket

-Kompatibilis a Google Asszisztenssel és az Amazon Alexával

-Maximális feszültség 230 V és maximális elektromos áram 16 A

 

Vezérlés a Tesla Smart intelligens alkalmazáson keresztül 

A Tesla Smart Plug Dual okos konnektort kényelmesen vezérelheted a Tesla Smart alkalmazás segítségével, amelyet letölthetsz bármely mobileszközödre. Az okos konnektor így bárhonnan és bármikor könnyedén vezérelhető.

 

Az egyes konnektorok külön-külön történő vezérlése 

A Tesla Smart Plug Dual meg tudja különböztetni a bemeneteket, így csak rajtad múlik, hogy mindkét konnektort bekapcsolod-e, vagy csak az egyiket.

 

A Tesla okos konnektor hangvezérlési lehetőséggel 

A Tesla Smart alkalmazást csatlakoztathatod a Google Assistant és az Amazon Alexa intelligens személyi asszisztensekkel is egyaránt. Ez lehetővé teszi, hogy hangutasítások segítségével kommunikálj a Tesla Smart Plug Dual okos konnektorral. A kezelése abszolút kellemes és innovatív.

 

Vezéreld Tesla Smart Plug Dual okos konnektorokat külön-külön 

A Tesla Smart Plug Dual egy nagyszerű segítő minden otthonban. Az okos konnektor ideális a készülékek idő- és kézi vezérlésére, illetve az áram és a hosszú távú energiafogyasztás mérésére egyaránt. A Tesla Smart Plug Dual teljes áttekintést nyújt az összes készülékedről. Az egyes konnektorok külön-külön vezérelhetők és automatizálhatók. Ha az egyik konnektorba például egy lámpát, a másikba pedig egy mobiltelefont csatlakoztatsz, akkor a lámpa bekapcsolása nélkül töltheted a telefonodat.

 

A Tesla Smart Plug mindig naprakész információkat mutat 

Egyszerűen csatlakoztasd a Tesla Smart Plug Dual okos konnektort az intelligens alkalmazáson keresztül, amely megmutatja, hogy a konnektor éppen be van-e kapcsolva vagy sem. Mindig áttekintheted, hogy milyen készülékek vannak bekapcsolva, illetve épp ellenkezőleg, melyek nincsenek bekapcsolva. Biztosan veled is előfordult már néhányszor, hogy nem voltál biztos benne, hogy kikapcsoltál-e egy bizonyos készüléket, de a Tesla Smart Plug Dual-nak köszönhetően ez nem fog többé előfordulni.

 

A Tesla Smart Plug Dual okos konnektor méri az áramfogyasztást 

A Tesla Smart Plug Dual egyértelmű áttekintést ad arról, hogy mennyi áramot használtál fel. Az alkalmazásban megtalálhatod az energiafogyasztását hosszú távon vagy akár bármely adott pillanatban. A különálló konnektor maximális feszültsége 230 V, maximális áramerőssége pedig 16 A.

 

 

A Tesla termékek vezérlése egyetlen alkalmazással 

Ha a Tesla bármely más termékével rendelkezel otthon, akkor az összeset mindössze egyetlen alkalmazással vezérelheted. Röviden minden úgy van beállítva, hogy a lehető legkönnyebben vezérelhesd készülékeidet.

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles