Tesla TSL-AC-AP3006 Pro L okos légtisztító

Tesla TSL-AC-AP3006 Pro L okos légtisztító

Márka:TESLA
Cikkszám:354036
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 97 007Ft

  • Nettó: 76 384Ft

Szűrők serege a tiszta levegőért

Az Air Purifier Pro L nem csak egy, hanem négyféle szűrővel rendelkezik. Szénszűrő a VOC (illékony szerves anyagok) felszívódására. Fotokatalitikus szűrő formaldehid, toluol és egyéb szennyeződések eltávolítására. HEPA szűrő, amely segít elpusztítani az allergének és a baktériumok mennyiségét. Mosható előszűrő, amely megakadályozza a 2,5 mm-nél nagyobb részecskék, például haj bejutását. Ez meghosszabbítja az összes többi szűrő élettartamát. És mindezt csak azért, hogy otthona legtisztább és legjobb levegőjét biztosítsa.

 

UVC lámpa

A lámpa által használt ultraibolya fénynek köszönhetően a közönséges baktériumok és vírusok hatékonyan elpusztulnak. A Photocatalytic szűrő segítségével a formaldehid és egyéb káros anyagok lebontását is segíti. Még a dohányosok is értékelni fogják az UVC lámpát, mivel segít megszüntetni a szagokat, például a cigarettafüstöt vagy a penészszagot.

 

Ionizálás

A negatív iongenerátor minden pozitív töltésű részecskét, például port, baktériumokat és vírusokat felfog, és eltávolít. Még a kedvence sem befolyásolja a légzését. Ez az eszköz többek között pozitív hatással van Ön és gyermekei immunrendszerére, pszichére és általános egészségi állapotára.

 

Vezérlés az alkalmazáson keresztül

Ezt a nagyszerű segítőt egy egyszerű alkalmazással kezelheti. És csak rajtad múlik, hogy teljes mértékben irányítani szeretnéd-e a levegőt bármely helyiségben, fürdőszobában vagy konyhában, és mindent magad akarsz beállítani és ellenőrizni, vagy a levegőminőség-érzékelőre támaszkodsz, amely folyamatosan figyeli a helyiség levegőjét és tisztítja. és magától beállítja a tisztító teljesítményét. , hogy Ön a lehető legjobban lélegezzen otthon. A tisztító egyszerű kialakításának köszönhetően bármely helyiségbe könnyen beilleszthető.

 

Teljesítmény: 30 W

Légtisztító teljesítmény: 360 m3/óra

Ajánlott szobaméret: 25-43 m2

Maximális zaj: 65 dB(A)

Minimális zaj: 20 dB(A)

 

Funkciók: Légminőség érzékelő, Időzítő, Teljesítményszabályozás, Távirányító, Kijelző, Automatikus üzemmód, Gyermekzár, UV fertőtlenítő lámpa, Levegő ionizálás, Allergiások számára, Érintőpanel, Porérzékelő, Mobil vezérlés, Szén, Wi-Fi, Smart

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles