Tesla TSL-CAM-3Q 2K kültéri okos kamera

Tesla TSL-CAM-3Q 2K kültéri okos kamera

Márka:TESLA
Cikkszám:354040
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 27 871Ft

  • Nettó: 21 946Ft

Okos kültéri kamera, amely őrzi házát

Intelligens mozgásérzékelésével és akár 10 méteres hatótávolságával a fényképezőgép még sötétben is éles képeket készít. Beépített mikrofonja lehetővé teszi, hogy ne csak képeket, hanem hangokat is rögzítsen.

 

2 utas audio

A beépített mikrofonnak és hangszórónak köszönhetően a kamerán keresztül hallhat és beszélhet. Tekintse meg az élő közvetítést, beszéljen látogatóival, és játsszon a háziállatokkal a TESLA Smart App segítségével, bárhol is van.

 

Full HD felbontás

A TESLA Smart Camera Mini 1/2..9" 2 megapixeles CMOS érzékelőt használ, változó képsebességgel. Ez azt jelenti, hogy mindig éles képet kap, sok részlettel. És amikor eljön az éjszaka, az infravörös fénynek köszönhetően továbbra is kiváló minőségű felvételeket kaphat.

 

Mozgás- és hangérzékelés

A TESLA Smart Camera Outdoor nemcsak házvédő, hanem hatékony segítő is. Az intelligens hang- és mozgásérzékelés segítségével tudhatja, ha kutyái ugatnak, vagy ha valaki betör. Az észlelési zónát is könnyű beállítani a téves riasztások korlátozására.

 

Por- és vízálló

Az IP65-ös védelem azt jelenti, hogy a kamera ellenáll a pornak és a vízsugárnak. Bármilyen időjárási körülményt bír, még a szakadó esőt is. A kamera még nagyon rossz időben is megbízhatóan rögzít, lehetővé téve, hogy a kanapé kényelmes kényelméből figyelje a háza körül zajló eseményeket.

 

Intelligens mozgás- és hangérzékelés

A Tesla intelligens kamera intelligens mozgás- és hangérzékeléssel érkezik. Ha nem kívánt vendéget észlel a kertjében, automatikusan értesítést küld Önnek a Tesla Smart alkalmazáson keresztül.

 

Kiváló minőségű Full HD kép

A fényképezőgép 1/2,9”-os CMOS-érzékelővel érkezik, 2 megapixeles felbontással és változtatható képkockasebességgel, így a felhőben vagy MicroSD kártyán tárolt felvételek élesek és részletgazdagok. Az éjszakai látást biztosító infravörös LED lámpája még gyenge fényviszonyok mellett is kiváló képminőséget biztosít.

 

Okos asszisztens a biztonságos otthonért

Kompatibilis a Google Asszisztenssel és az Amazon Alexával is. Ezenkívül az összes beállítást könnyedén kezelheti egy mobilalkalmazáson keresztül, amely iOS és Android rendszeren egyaránt elérhető. A helyes párosítás érdekében a Wi-Fi-t 2,4 GHz-re kell állítani. A készüléket csak konnektorról lehet táplálni.

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles