Deerma DEM-HX10W fehér elektromos sterilizáló cipőszárító

Deerma DEM-HX10W fehér elektromos sterilizáló cipőszárító

Márka:DEERMA
Cikkszám:344339
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 21 178Ft

  • Nettó: 16 675Ft
Termékinformációk:

U-alakú kialakítás a jobb teljesítmény érdekében:
Ahhoz, hogy a cipő hosszú ideig tartson, megfelelő gondozásra van szükség. Esős ??időben a cipő átnedvesedik, és ennek következtében az anyaga megromlik. Erre a célra a Deerma egy speciális cipőszárítót fejlesztett ki. Míg az előző modell csak egy pár cipő szárítását tette lehetővé, addig a HX10W modellt úgy tervezték meg, hogy egyszerre két pár cipőt is szárítson, így értékes időt takaríthat meg.

Több, mint egy cipőszárító:
Nemcsak az átázott cipőket szárítja, de a baktériumok terjedésének megakadályozásával a lábad egészségéről is gondoskodik. A cipőben maradó nedvesség baktériumok elszaporodását idézheti elő, így a HX10W szárító kiküszöböli őket. A készülék belsejében található kerámia ózongenerátor nagy mennyiségű ózont termel, amely beszivárog a cipő minden rostjába, oxidálja és lebontja a szagfaktort, és gátolja a gombák szaporodását. A 30-55°C közötti hőmérséklet a baktériumok 99,9%-át elpusztítja anélkül, hogy károsítaná a lábbelit. Ezenkívül a készülék felmelegíti a cipőt, és kényelmet biztosít a hideg napokon.

Minden típusú cipőhöz:
A készülék 4 szárítási móddal rendelkezik, így bármilyen típusú lábbelit száríthat. A normál mód a csizmát vagy a téli cipőt szárítja. A bőrcipők speciális üzemmódja alaposan megszárítja azokat anélkül, hogy károsítaná az anyagot. A harmadik mód finoman szárítja a tornacipőket, az utolsó, az ózonos szárítás pedig például a zoknit.

A magas cipőket is alaposan szárítja:
A magas cipők, például csizmák szárítása kissé bonyolult lehet. Az Ön dolgának megkönnyítése érdekében a DEM-HX10 speciális konzollal van felszerelve, amely jobb egyensúlyt és stabilitást biztosít. Azt is biztosítják, hogy az egység hatékonyan szárítsa meg a cipőket teljes magasságukban. Így biztos lehet benne, hogy cipője tökéletesen száraz lesz.

Hatékony és többfunkciós:
Más cipőszárítók nem nyúlnak olyan mélyre a cipő belsejébe, és csak a cipő egy kis részét szárítják. A Deerma HX10W egy 27 cm-es tömlővel rendelkezik, amely minden cipő belsejébe nyúlik, és alaposan megszárítja. Ezzel a készülékkel ruhákat is száríthat, vagy nagyobb helyiségekből, például konyhából vagy nappaliból szabadulhat meg a nedvességtől.

Háromszoros védelmi rendszer:
A szárító hőmérsékletét szigorúan a készülék belsejében található szabályozó szabályozza. Ezen túlmenően egy biztosíték véd a túlmelegedés ellen, így biztonságosan használható. Amikor a szárítás befejeződött, a héj alsó része lehűl az égési sérülések kockázatának csökkentése és a biztonság megőrzése érdekében.

- Névleges feszültség 220-240V~50/60Hz
- Névleges teljesítmény 235W
- A termék mérete 211 x 117 x 280 mm
- Súlya 1,2 kg
- Anyaga ABS
- Szín Fehér
- Hőmérséklet 30-55°C
- Jellemzők: szárító, időzítő, szagtalanítás, sterilizálás

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles