Deerma HS200 2 az 1-ben fehér-piros kézi ruhagőzölő

Deerma HS200 2 az 1-ben fehér-piros kézi ruhagőzölő

Márka:DEERMA
Cikkszám:344324
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 19 530Ft

  • Nettó: 15 378Ft
Termékinformációk:

Deerma HS200 - Ideális vasalási segédeszköz:

A Deerma HS200 MFP vasaló és gőzölő is, és az Ön igényeinek és preferenciáinak megfelelően használható. A gőz nagy teljesítménye és hőmérséklete megbírkózik minden gyűrődéssel, és használat után ruhái frissek és tökéletesen simák lesznek.

Hatékony vasalás:

A kétcsatornás fűtési rendszer gyors és egyenletes gőzkibocsátást tesz lehetővé, ami növeli a vasalás hatékonyságát. A megfelelő hőmérsékletű gőz biztosítja az anyag mélytisztítását vasalás közben, bőrirritáló vegyszerek használata nélkül.

Intelligens fűtési rendszer:

A vasaló egy speciális rendszerrel van felszerelve, amely már 25 másodperc után üzemkész. Ugyanakkor megakadályozza a víz felgyülemlését, így a vasaló nem dob ki vízcseppeket, az egyetlen száraz gőzt bocsátja ki, és nem marad nedves folt a ruhákon. A 180 Celsius fokot elérő gőz hőmérséklete megpuhítja az anyag szálait, így még kellemesebb viselet.

Használata biztonságos:

A dupla termosztát védelem védi a készüléket a túlzott hőtől, a vízérzékelő pedig automatikusan kikapcsolja a vasalót, ha a tartály kiürül. Ilyen módon nem lehetséges, hogy a készülék kiégjen.

Praktikus kiegészítők:

A speciális fém kupak lehetővé teszi a készülék klasszikus vasalóként való használatát, és a vasalófelület akár 150%-kal is megnő. Ez a mód lehetővé teszi a mandzsetták vagy gallérok problémamentes vasalását ingeknél vagy nagyobb felületű anyagoknál, például függönyöknél vagy szőnyegeknél. Az egészet egy praktikus tokba csomagolhatjuk, így kényelmesen és praktikusan tárolhatjuk otthon és útközben is.

Névleges feszültség 220-240V~
Névleges intenzitás 50-60Hz
Névleges teljesítmény 920-1100W
A tartály űrtartalma 110 ml
Súlya 0,99 kg
Anyaga Kerámia, Műanyag, Fém
Vezeték hossza 1,85 m

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles