Deerma VC20 Pro kék-rózsaarany vezeték nélküli száraz-nedves álló porszívó

Deerma VC20 Pro kék-rózsaarany vezeték nélküli száraz-nedves álló porszívó

Márka:DEERMA
Cikkszám:344319
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 69 177Ft

  • Nettó: 54 470Ft
Termékinformációk:

Deerma VC20 Pro 2 az 1-ben porszívó és

A padló tisztán tartása még soha nem volt ilyen egyszerű! A Deerma VC20Pro akkus porszívó felmosó funkcióval továbbfejlesztett kefe nélküli motorral rendelkezik a fokozott teljesítmény érdekében, és a hosszú élettartamú akkumulátorának köszönhetően akár 50 percig is üzemelhet egyetlen töltéssel. Az 17000 Pa-ig terjedő szívóteljesítménynek köszönhetően még a legmakacsabb törmeléket is kiválóan kezeli. Használata egyszerű és kényelmes, kézi porszívóként is használható. Ezenkívül a mellékelt cserélhető kefékkel minden sarkot alaposan megtisztíthat.

Egyetlen készülék elegendő a padló átfogó tisztításához. A VC20 Pro lehetővé teszi különböző felületek porszívózását és felmosását, vagy mindkettőt egyszerre! Így rengeteg időt és energiát takaríthat meg. A Deerma VC20 Pro segítségével csillogóan tisztává teheti padlóit különösebb erőfeszítés nélkül!

A víztartály űrtartalma akár 400 ml. A VC20 Pro kis és nagy otthonokba egyaránt alkalmas. Nem kell aggódnia a kiömlések miatt. A vízáramlást folyamatosan szabályozzák, így a páratartalom optimális szinten marad, és a szivárgás veszélye minimálisra csökken. Fertőtlenítőszert is hozzáadhat a tartályhoz, hogy megszabadítsa a padlót a baktériumoktól és más baktériumoktól. A szálból készült felmosó tökéletesen felszívja a vizet és alapos, egyenletes tisztítást biztosít.

A készülék erős, új generációs kefe nélküli motorral van felszerelve. Ez lehetővé tette a teljesítmény akár 60%-os növelését az előző modellhez képest, és a szívóerőt akár 110%-kal. Ez az egyenes légcsatornával kombinálva a VC20Pro-t fantasztikus szennyeződéstisztítóvá teszi. Azonnal eltávolítja a port, a morzsákat, az apró törmeléket, a hajat és még a hajat is.

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles