Hisense HS312 3.1 csatornás fekete hangprojektor

Hisense HS312 3.1 csatornás fekete hangprojektor

Márka:HISENSE
Cikkszám:346612
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 82 144Ft

  • Nettó: 64 680Ft

3.1 CH hangprojektor Dolby Atmos-szal
Együtt még jobbak vagyunk
A Hisense 4K tévék legjobb társaként, megérkeztek a Hisense hangprojektorok is. A televízió és a hangprojektor együttes erejével, egészen egyedülálló audiovizuális élményt nyújtunk a számodra.

Érezd a hang új dimenzióját
3.1 CH virtuális térhatású hangszórók
A HS312-es hangprojektor teljesen körülölel a térhatású hangzással, nem csak vízszintes, hanem függőleges irányból is. A virtuálisan felfelé szóló hangszórók az űrutazás élményét adják vissza, míg az oldalsó hangszórók a horizontális hangokért felelnek. Nagy és nyitott teret is képes betölteni, magával ragadó élményt nyújtva.

Körülvesz a térhatású hangzás
Dolby ATMOS
A Dolby ATMOS technológiának köszönhetően moziélményt élvezhetsz a szobádban. Az egyes hangok minden irányból érkeznek, még a mennyezetről is, hogy elképesztő tisztasággal, gazdagsággal, részletességgel és mélységgel töltsék meg a helyiséget. Úgy érezheted, mintha a művész közvetlenül előtted lépne fel.

Erőteljes hangzás, amely kitölti a szobát
300W teljesítmény
Le fog nyűgözni a szoba széles hangtartománya, mert a HS312 300 wattos erőteljes hangzással vesz körül, így bárhol ülsz a kanapén, az lesz a legjobb hely a szobában.

Még több basszus hangzás
Vezeték nélküli mélyláda
Érezd a zene ritmusát a vezeték nélküli mélysugárzó gazdag, erőteljes basszusával. Ha többre van szükséged, csak nyomd meg a BASS gombokat a távirányítón és megkapod.

Elegáns design
Elegáns design
A TV-készülék részeként kialakított hangrendszer, a Soundbar felületén lévő fém fényű kialakítás egyszerű, mégis nagyvonalú, elegáns életmódhoz igazodik.

Egyszerű használat
Egygombos indítás
A készülék tetején található egyszerű gombok megkönnyítik a kezelést. Nyomd meg őket a Soundbar be- és kikapcsolásához, a hangerő beállításához vagy a bemeneti forrás kiválasztásához.

Zökkenőmentes 4K élmény
4K Pass-Through
A beépített 4K Pass-Through és a nagy dinamikatartományú jel révén az egyszerű HDMI-csatlakozás a filmek és a zene legjobb hang- és képminőségét biztosítja, zökkenőmentes 4K-élményt nyújtva számodra.

Vezeték nélküli streaming
Bluetooth Connectivity
A Hisense Soundbar Bluetooth csatlakozást is tartalmaz, az intelligens eszközökkel való egyszerű vezeték nélküli kapcsolat érdekében. Csak csatlakoztasd, hallgasd és élvezd a zenét okostelefonról, táblagépről vagy laptopról megosztva.

Többféle hangzás mód beállítás
Mozi/Zene/Hírek/Sport/Éjszakai mód
A különböző jelenetek eltérő hangigénye szerint többféle hangjavítást terveztünk, például Mozi, Zene, Hírek, Sport és éjszakai mód. Szabadon válthatsz a kívánt beállításra.

Kapcsolódj rá és hallgasd!
Egyszerű csatlakozási felületek
A Hisense HS312 Soundbar egyetlen HDMI vagy optikai kábelen keresztül csatlakozik a tévékhez, illetve vezeték nélkül is csatlakozhatsz Bluetooth-on keresztül. Mindkettőt egy távirányítóval vezérelheted és másodpercek alatt már élvezheted is a minőségi tévé hangzást.

Minden helyiségben elfér
Flexibilis elhelyezés
Többféle elhelyezési lehetőséged van a hangprojektornál: teheted a TV elé, TV fölé, falra is szerelhető. Bárhová is kerül végül, tökéletes lesz a szobádhoz.

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles