LG S80QY hangprojektor

LG S80QY hangprojektor

Márka:LG
Cikkszám:353844
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 303 274Ft

  • Nettó: 238 799Ft

A legjobb az LG TV-khez

Csatlakoztassa az LG hangprojektort egy LG TV-hez a magával ragadó hangzás érdekében.

 

Segít LG TV-jéből a legtöbbet kihozni

Az LG hangprojektorokat úgy terveztük, hogy azok méginkább kiegészítsék az LG TV-ket. A zökkenőmentes csatlakoztathatóságukkal és illeszkedő designjukkal még nagyobb teljesítményt hoznak ki belőlük, így a két készülék együtt biztosítja az elérhető legjobb hangélményt.

 

Magasabb szintű hangzás az LG TV-k AI processzorának köszönhetően

Tökéletesen illeszkedik LG TV-jéhez, hiszen az LG hangprojektor rendelkezik TV hangmódmegosztás (Sound Mode Share) funkcióval, amely az LG TV hangfeldolgozó processzora segítségével elemzi az Ön által lejátszott tartalmat, így tisztább, jobb minőságű hangot biztosít. A hírműsoroktól a játékokig, biztos lehet benne, hogy a legjobbat hozza ki LG TV-jéből.

 

Úgy terveztük, hogy illjen hozzá

Az LG hangprojektorok remekül illenek az LG TV-khez, hogy Ön még jobban szórakozzon és otthona lakberedezése is szintet lépjen. Az LG hangprojektorok és LG TV-k együttésével igazán modern légkört teremthet.

 

LG TV-távirányító a maximális kényelem érdekében

Az LG TV távirányítójával a kényelem egy új szintjét ismerheti meg. Az LG TV-hez használt távirányítóval vezérelheti a hangprojektor működését, hangerejét és hangmódjait is.

 

Valódi térhatást nyújtó 3.1.3 csatornás mozihangzás

3.1.3 csatornás hang, 480 W teljesítmény, három felfelé sugárzó hangszóró és mélynyomó – Az LG S80QY hangprojektorban mindez egyszerre van jelen, valamint tiszta, magával ragadó hangzást nyújt a magasabb szintű hangélmény érdekében.

 

A tripla felfelé irányuló hangcsatornákon keresztül teljesen új módon hallhatja a hangokat

Ismerje meg az LG tripla felfelé sugárzó csatorna révén biztosított, korszerű hangtechnológiáját. Ez azt jelenti, hogy az LG S80QY hangprojektor tiszta hangzású és szélesebb hangképet biztosít, amely által igazán kifinomult hangélményben lehet része. Élvezze otthonában az igazán magával ragadó hangzást!

 

Mélyebb, erőteljesebb basszus

Az új vezeték nélküli mélynyomóval, valamint a nagyobb beépített mélysugárzóval minden eddiginél jobban érezheti a basszust kedvenc zenéjében, műsoraiban és filmjeiben. Mélyebb, hangosabb, és messzebbre eljut.

 

A Meridian Audio technológiája - Együtt a még jobb hangzásért

Az LG és a Meridian Audio (a nagyfelbontású audio piacvezetője) partnerkapcsolata egy olyan megoldást jelent, amely új szintre emeli a zene és filmek hangzásának élményét. Az LG hangprojektoraival megtapasztalhatja, milyen is a határtalan hangteljesítmény.

 

Magas felbontású hang, ahogy azt hallani kell

A magas felbontású hang 96 Hz-es mintavételezési sebessége és 24 bites mélysége a hangzást pontosabbá, a hallgatás élményét pedig élvezetesebbé teszi. A kristálytiszta hangzást biztosító magas felbontású hangnak köszönhetően úgy élvezheti a zenét, ahogy azt az előadók megálmodták.

 

Páratlan élmény

A legjobb képhez a legjobb hang társul. Az LG hangprojektor erőteljes hangzásának köszönhetően valósághűbb hangélményt biztosít.

 

4K Passthrough technológia a veszteségmentes hang érdekében

Az LG S80QY hangprojektor minimális minőség-, illetve teljesítmény vesztességgel szólaltatja meg a többek között, HDR-rel és Dolby Vison-nal támogatott 4K tartalmakat, hogy Önnek csak élveznie kelljen a TV-hez csatlakoztatott audio eszköz által nyújtott kivételes élményt!

 

VRR és ALLM a dinamikus játékokhoz

Az LG hangprojektor a hozzá csatlakoztatott konzolon keresztül támogatja a képfrissítési sebesség változásának követésére és a kép szakadozásának csökkentésére szolgáló VRR (változó képfrissítési sebesség) és ALLM (automatikus alacsony késleltetési üzemmód) technológiákat.

 

Kompatibilis a HD zenei streaming szolgáltatásokkal

Hallgassa a Spotify-t élethű és magával ragadó hangzás mellett!

 

A magával ragadó hangzás megtölti a szobát!

Az LG S80QY hangprojektort az SPQ8-S hátsó hangszórókhoz csatlakoztatva a kimeneti hangot a maximális, 5.1.3 csatornás formátumra bővítheti. Ezek segítségével a hang minden irányból körbeveszi, ami valódi térhatású élményt nyújt - így Ön az események középpontjában érezheti magát.

 

Felméri a teret az optimális hang beállítás eléréséhez

Az AI helyiségkalibrálás egy belső mikrofon és a térelemzési technológia felhasználásával elemzi a belső teret, ezzel biztosítva a természetes és valósághű hangzást.

 

Ezt a hangzást élvezni fogja!

Az AI Sound Pro, az LG hangprojektorok intelligens algoritmusa elemzi a tartalmat, és optimális hangzást hoz létre, nézzen akár filmet vagy híreket - de zenehallgatás közben is ideális.

 

 

Az elejétől a végéig jobb a Bolygó számára

A teljes folyamat, gyártástól a szállításig tanusítottan környezetbarát.

 

A belső részek újrahasznosított műanyagból készültek

Az UL tanusítja, hogy az LG hangprojektorok ECV (Environmental Claims Validation – környezetvédelmi minősítési kérelmek jóváhagyása) termékként vannak minősítve, mert a hangprojektor felső és alsó alkatrészei újrahasznosított műanyagból készültek. Ez is bizonyítja, hogy környezetbarát módon gyártjuk hangprojektorainkat.

 

Műanyag palackokból készült dzsörzé anyag

Gondosan járunk el hangprojektoraink tervezésekor, és lépéseket teszünk afelé, hogy termékeinkhez több újrahasznosított nyersanyagot használjunk. A globális újrahasznosítási szabvány alapján igazolt, hogy az általunk használt szövet műanyag palackokból készült poliészter dzsörzé.

 

Újratervezett dobozok, kevesebb CO2-kibocsátás

Okosan újragondoltuk a hangprojektoraink dobozát, hogy azoknak új formájuk és kisebb méretük legyen. A hangprojektor és a mélynyomó innentől egy új, L-alakú dobozba kerül, ami lehetővé teszi, hogy több dobozt szállítsunk egyidejüleg. Ez kevesebb kamiont jelent az utakon, ami pedig kisebb CO2-kibocsátást eredményez.

 

A csomagolás újrahasznosított rostanyagból készül

Az LG hangprojektorai megkapták az SGS Eco-Product tanúsítványát, mert belső csomagolásuk EPS habszivacs (hungarocell) és műanyag tasakok helyett újrahasznosított és formázott rostanyagból készül, amely környezetbarát alternatívát kínál, miközben védi a terméket.

 

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles