Hisense 100" 100L5F-B12 4K UHD Smart Lézer TV

Hisense 100" 100L5F-B12 4K UHD Smart Lézer TV

Márka:HISENSE
Cikkszám:346608
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 952 498Ft

  • Nettó: 749 999Ft

Magával ragadó és valósághű
Az Ultra rövid hatótávolságú lézer TV színpompás és világos 4K képet vetít a 100 hüvelykes, tükröződésmentes képernyőre, amelyet a szoba bármely pontjáról jól lehet látni. Merülj el az óriás kijelző okozta, magával ragadó élményben.

Prémium mozi élmény
A 4K Ultra HD több mint 8 millió képpontot hoz létre, hogy egy teljesen új világot teremtsen egy extra nagy, visszaverődés-mentes képernyőn. A képek élesebbek, fényesebbek és valódi színeikkel pontosan úgy láthatók, ahogyan a rendező neked szánta őket.

A kulcsszó: a fény
Kék lézeres fényforrást használunk a borotvaéles, pontos képek lenyűgöző részletekkel való megjelenítésére, elkerülve a nem kívánt fényszórást, így természetesebb élményt kapunk.

Élethű képek
A High Dymanic Range (HDR) videotartalom fényesebb és pontos megjelenést biztosít az sötétebb, árnyékos képi anyagban, továbbá részletgazdagabb a kiemelt területeken, élénk színekkel.

Természetes színek
Bizonyára téged is ámulatba ejt majd a Hisense lézer TV bővített spektrumú színvilága, amely a lézerfény precizitásával élethű képi megjelenítésre alkalmas, átlépve a Rec.709 szabvány 4K UHD színskáláját is.

Lásd a lenyűgöző pillanatokat!
A mikroszekundum-szintű processzor válaszidejével rendelkező MEMC technológia révén, az OLED-nél 10x gyorsabb mozgási sebesség érhető el. A gyorsan mozgó képek simák és tiszták, így a Hisense Laser TV ideális a sport, az akciófilmek és a játékok kedvelői számára is.

A hangzás, amely szinte magával ránt a jelenetbe
A beépített 30W-os hangszórók és a Dolby Atmos technológia segítségével valódi házimozi élményben lesz részed. A térhatású hangzás körülvesz és lenyűgöző tisztaságával, mélységével, részletgazdagságával úgy fogod érezni, mintha magad is része lennél az eseményeknek.

Igazi TV és okos is
Élvezd a legnépszerűbb appokat (Netflix, YouTube, Prime Video, 200+ globális és 60+ regionális alkalmazás). Akár filmkedvelő, akár zeneimádó, akár sportrajongó vagy, mindig megtalálod a számodra tökéletes alkalmazást. Ebben a készülékben beépített TV-tuner van, a sugárzott TV jelek fogadására és feldolgozására. Ezért hívjuk lézer TV-nek.

Vigyázunk az egészségedre
A lézeres tévéképernyőn látható kép visszaverődéssel keletkezik ahelyett, hogy közvetlenül a szem felé sugározna. Ez megfelel az emberi szem természetes vizuális érzékelésének, így nem is fárad el a szemed tévézés közben.

Alacsony kékfény kibocsátás
Mivel a kék fény kibocsátás a nullához közelít a Hisense lézer TV esetében, ezért akár hosszú idő során sem érzel semmilyen szemfáradtságot TV nézés közben.

Több mint 25.000 órányi szórakozás
Az X-Fusion™ technológia egy igen precíz fényforrást használ, amelynek köszönhetően 25.000+ órányi szórakozás vár rád.

További technikai részletek
Kombináljuk Texas Instruments által fejlesztett DLP ™ Theater technológiát és a Hisense szabadalmaztatott technológiáit, hogy lézerrel fókuszált részleteket és nagyobb fényerőt biztosítson, amelyet eddig csak a mozikban láthattál - mostantól az otthonod bármely helyiségében elérhető.

Óvjuk a környezetünket
Hagyományos LED TV-hez viszonyítva, a lézer TV konzolnak kevesebb a fogyasztása és a Fresnel passzív bionic kijelzőnek nincs szüksége áramra sem. Ezáltal a 100" lézer TV 63%-kal* kevesebb energiát fogyaszt, mint az ugyanilyen méretű LED TV.*Hisense labor teszt eredmény.

Egyszerű csatlakozás
Négy HDMI porttal egyszerűen csatlakoztathatod az összes audio/video eszközt, az egyszerű kábeles megoldástól a legújabb játék konzolon át, egészen az 5.1 térhatású hangrendszerig. Az ARC HDMI segítségével a TV képes akár egy vezeték nélküli hangszórók vezérlésére alkalmas hangprojektorhoz is csatlakozni, mindössze egyetlen HDMI kábelen keresztül.

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles