Hisense 100" 100L9G-B12 4K UHD Smart Lézer TV

Hisense 100" 100L9G-B12 4K UHD Smart Lézer TV

Márka:HISENSE
Cikkszám:346609
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 1 518 567Ft

  • Nettó: 1 195 722Ft

Hisense Laser TV vezető szerepet tölt be az iparágban
Single colour › Dual colour › Triple colour
Több mint 1300 szabadalommal, 2K-tól 4K-ig, a single colour-tól a tricolour-ig, a Hisense úttörő szerepet tölt be a lézertévé-iparban, és továbbra is élvonalbeli termékeket gyárt.

Valósághű részletek
Triple colour lézer
Az RGB triple colour lézeres fényforrás a három alapszínből álló képet párhuzamosan állítja elő, javítva a színmegjelenítést és a fényerő egyenletességét. A szélesebb színskála és a Trichroma lézermotor fejlesztése és a környezeti fényt kiszűrő képernyő olyan képeket hoz létre, amelyek jobban hasonlítanak ahhoz, amit az emberi szem valóban lát.

Páratlan fényerő
3000 Lumen fényerő
A 3000 lumenes fényerő és az ALR képernyő segítségével fényes, élénk képek jelennek meg a Hisense Trichroma Laser TV képernyőjén. A magas fénysűrűség egyenletessége biztosítja, hogy a fényerő a képernyő minden pontján egyenletes maradjon, illetve világosabb képeket generáljon.

Élethű képek
Pure Colour
A tiszta tripla lézeres fényforrás valósághű képeket hoz létre élethűbb és természetesebb színekkel, új szintre emelve az otthoni mozizás élményét.

100 colnyi élvezet bárhol, bármikor
100" optimalizált nagy képernyő
Az ultrarövid hatótávolságú Trichroma Laser TV színes és fényes 4K képet vetít egy 100"-os, környezeti fényt kiszűrő képernyőre, amelyet a ház bármely helyiségében való megtekintéshez terveztek. A kép világos és részletgazdag minden típusú világításnál, így élvezheti a tökéletes, óriás tévézési élményt, különféle fényadottságok között is.

Nagyszerű képminőség nappali fényviszonyok mellett is
Ambient Light Rejection képernyő
A Hisense Trichroma Laser TV környezeti fényt kiszűrő képernyője tükröződésgátló technológiát alkalmaz, így a tükröződés több mint 85%-át blokkolja. A kép világos és részletgazdag minden világítási módban, így bármilyen helyiségből élvezheted a tökéletes nagyképernyős tévézési élményt.

Színek újradefiniálva
Wide Colour Gamut
A TV jövőjének legfőbb színszabványa a BT.2020. Minél nagyobb a színskála, annál színesebb a kijelző. A Hisense a BT.2020-as színskálát 107%-ra bővítette, így ha a Trichroma Laser TV-n nézed, a látvány mindig felülmúlja az elvárásait.

4K UHD Képminőség
4K HDR
A 4K Ultra HD több mint 8 millió pixelt hoz létre, hogy egy teljesen új világot teremtsen, egy rendkívül nagy ALR képernyőn. A képek élesebbek, világosabbak és valódi színeikben jelennek meg, éppen úgy, ahogy a rendező szándéka szerint látni szeretné őket.

Ragadj meg minden lenyűgöző pillanatot!
Smooth Motion
Figyeld az akció jeleneteket zökkenőmentesen a Smooth Motion (MEMC Technology) segítségével, mikroszekundum szintű processzor válaszidővel, az OLED-nél 10-szer gyorsabb mozgási sebességgel. Csökkenti az elmosódást és a lagot a képernyőn, javul a tisztaság, ami egyenletes képet és gördülékeny működést biztosít.

Valódi mozi hatás otthonodban
Mozi otthonodban
Gondold újra nappalid hangzását a Dolby Atmos® és a 40 wattos, kiváló beépített front-firing hangszórókkal, amelyek a jelenet közepébe repítenek, a körülötted áramló erőteljes hangzással. A Hisense Trichroma Laser TV teszi teljessé a házimozi élményét. *40 wattos beépített elülső hangszórók.

Zseniális okostévé megoldások
Powered By VIDAA
Az egyszerűsített kialakításnak köszönhetően, amely lehetővé teszi, hogy könnyedén, mindössze három lépésben válthass kedvenc streaming szolgáltatásaid és eszközeid között, a VIDAA U a legjobb tartalmat nyújtja globális és helyi partnereitől felhasználóinak. *A tartalom és az alkalmazások elérhetősége országonként eltérő lehet.

Mint egy művészeti alkotás, a nappali ékköve lesz a Laser TV
Művészet otthon
Az elegáns lézer tévével bármilyen teret barátságosabbá, szórakoztatóbbá és inspirálóbbá varázsolhatsz.

Szemkímélő megoldás
TÜV Low Blue Light tanúsítvánnyal rendelkezik
Mindegy, hogy a játékkonzolt használsz vagy sorozatokat nézel, a TÜV által tanúsított kékfény-technológiának köszönhetően a fáradt szem a múlté. Mivel a kép tükrözéssel keletkezik, nincs fárasztó sugárzás hatás a szemre, így hosszú ideig is kényelmes időtöltést kínál.

Hosszú élettartam
25.000+ óra szórakozás
Az X-Fusion™ technológia precíz fényforrásokat alkalmaz, hogy több mint 25 000 órányi szórakozást és több mint 10 000 film megtekintését biztosítja számodra.

Egyedi design, nagyszerű esztétika
Szürreális tervezés
Egyedi dizájn, nagyszerű esztétikával. A Hisense Trichroma Laser TV kiválóan alkalmazkodik a nagyobb élettérhez.

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles