Garett Beauty Lift Eye Pro fehér-ezüst szónikus szemmasszírozó

Garett Beauty Lift Eye Pro fehér-ezüst szónikus szemmasszírozó

Márka:GARETT ELECTRONICS
Cikkszám:352808
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 38 511Ft

  • Nettó: 30 324Ft
Termékinformációk:

- 4 üzemmód közül választhat
- 3 fokozatú teljesítményszabályozás
- Hideg/meleg borogatás
- Rezgés
- Beépített 1000 mAh akkumulátor

A szem körüli érzékeny terület speciális kezelést igényel. A bőr ezen a területen nagyon hajlamos a feszesség elvesztésére és a ráncok kialakulására. Ismerje meg a Garett Beauty Lift Eye Pro masszírozót, amely táplálja és feszesíti a szem körüli bőrt, serkenti a vérkeringést, támogatja az anyagcserét és eltávolítja a szennyeződéseket. Őrizze meg fiatalságát, és biztosítsa a tökéletes kikapcsolódást egy masszírozóval, amely visszaadja ragyogó tekintetét!

A Garett Beauty Lift Eye Pro masszírozó 4 üzemmódot kínál. Választhat meleg és hideg borogatás között, és ezek a funkciók mindegyike hangrezgéssel kombinálható a bőr tisztításához. Felejtsd el a fáradtságot, a fájdalmat és a szem alatti táskákat. A Lift Eye Pro masszírozóval elérhető a mély relaxáció!

Szónikus vibráció:
A hangrezgések speciálisan kifejlesztett technológiája támogatja a bőr működését és növeli a tisztítás hatékonyságát. A magas frekvenciájú rezgések mélyen behatolnak a bőrbe, megkönnyítve a smink és a szennyeződések eltávolítását, csökkentve az izomfáradtságot és felfrissítve a szem körüli érzékeny területet. A szonikus vibrációs funkciót meleg vagy hideg borogatással kombinálhatja, hogy szemei ??maximálisan ellazuljanak.

Hideg és meleg borogatás:
A magas hőmérséklet növeli a bőr rugalmasságát, támogatja a sejtek regenerálódását, megelőzi a ráncokat és mélyen ellazítja. A meleg borogatás serkenti a pórusok nyílását, ami javítja a vérkeringést és javítja a bőr tisztítási folyamatát. Az alacsony hőmérséklet viszont bezárja a pórusokat és serkenti a vérkeringést. A hideg borogatás emellett csökkenti az irritációt, támogatja az izomregenerációt és javítja a bőr állapotát. Szükség szerint használjon meleg és hideg borogatást, és adja meg szemének a vágyott kikapcsolódást!

Használati mód:
A készülék bekapcsolásához nyomja meg a gombot körülbelül 2 másodpercig. Az aktiválást a gombok világítása és hangjelzés jelzi.

A gomb egyszeri megnyomásával egyéni igényeinek megfelelően módosíthatja az üzemmódot (2 elérhető).

Személyes igényeitől függően növelheti/csökkentheti a készülék teljesítményét (3 teljesítményszint) a teljesítmény-beállító gomb segítségével. Alapértelmezés szerint az eszköz a legalacsonyabb szintre van állítva.

A gombbal kapcsolja be a hangrezgéseket, amelyek a készülék mindkét üzemmódjában elérhetők.

A masszírozót úgy helyezze el, hogy a fej a masszázs során a szem felületét fedje. Megjegyzés: Az eljárás során ne felejtse el becsukni a szemét, és ne mozgassa.

A készülék kikapcsolásához nyomja meg és tartsa lenyomva a gombot körülbelül 2 másodpercig. A deaktiválást hangjelzés jelzi.

Műszaki adatok:
- Üzemhőmérséklet 19-45 °C
- Rezgés frekvencia 12.000 ford./perc
- Töltési idő 120 perc.
- Akkumulátor-kapacitás 1000 mAh
- Nettó tömeg 128g

A készlet tartalma:
- Garett Beauty Lift Eye Pro szemmasszírozó fehér és ezüst
- Használati útmutató
- Micro USB kábel a készülék töltéséhez

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles