Garett Beauty Lift Eye fehér szemkörnyék masszírozó készülék

Garett Beauty Lift Eye fehér szemkörnyék masszírozó készülék

Márka:GARETT ELECTRONICS
Cikkszám:308748
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 15 452Ft

  • Nettó: 12 167Ft
Termékinformációk:

- Sonic szemkörnyék masszírozó - Beauty Lift Eye
A szem a lélek tükre, és a körülöttük lévő finom bőr gyakran először látja az öregedés jeleit. A Garett Beauty Lift Eye szonikus szemmasszírozó által használt EMS technológia azonban segítséget nyújthat annak feszesítésében. Ez egy olyan eszköz, amelynek köszönhetően pillanatok alatt regenerálhatja a szem alatti bőrsejteket. Hatás? Simítás, feszesítés és sokkal sugárzóbb megjelenés!

- Használja krémmel vagy szérummal - a gyengéd rezgések hővel kombinálva támogatják a hatóanyagok behatolását a bőr mélyebb rétegeibe, növelve a kozmetikumok hatékonyságát. Kényelmesen használható, funkcionális és személyre szabott - ez a Beauty Lift Eye szonikus masszírozó. Ez tökéletes kiegészítője a mindennapi gondozásnak! Használja reggel vagy este, miközben pihenési pillanatokat ad magának.

- 3 masszázs szint intenzitás
Gyengéd masszázs vagy tiszta rezgés? Ön maga döntheti el a Beauty Lift Eye használatát. A munka intenzitásának három szintjének köszönhetően könnyedén beállíthatja az eszköz működését az Ön igényeinek megfelelően. Kezdje a legkíméletesebb beállítással, hogy megszokja a bőrt a hatásainál. Ha egy nyugtató masszázs nem elegendő, növelje az intenzitást az optimális eredmény érdekében.

- EMS impulzus kezelés
Az EMS egy szövetstimulációs technológia. A természetes stimuláció elősegíti a bőr regenerációjának felgyorsítását, így megszünteti a duzzanatot, a sötét karikákat és a fáradtság egyéb jeleit, valamint csökkenti a ráncokat. Ezenkívül a szonikus masszírozó csodálatos kikapcsolódást nyújt, és lehetővé teszi, hogy a legjobb SPA-ban érezze magát a kezelés során. Ez a legjobb, amit tehet a bőrért!

- Meleg tömörítés funkció
A Garett Beauty Lift Eye szonikus szemmasszírozó néhány másodperc alatt felmelegszik, és a masszázs során meleg borogatásként működik. Ennek köszönhetően nemcsak ellazítja, hanem felkészíti a bőrt a kozmetikumokban található hatóanyagok felszívására. Ez pedig segít gyorsabb és tisztább eredményeket elérni szemkrém, szérum vagy maszk használatakor! Ugyanakkor a készülék minden egyes kezelése megnyugtató kezeléssé válik.

- Beépített újratölthető akkumulátor
Használja a Beauty Eye Lift masszírozót szabadon, anélkül, hogy aggódna a vezetékek miatt. A beépített újratölthető akkumulátor lehetővé teszi, hogy a készüléket az Ön számára legmegfelelőbb módon használja. A mellékelt USB-kábel lehetővé teszi a készülék töltését pl. A telefonról. Egy speciális rendszer 5 perc elteltével automatikusan kikapcsol, hogy megakadályozza az akkumulátor véletlen lemerülését.

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles