Garett Beauty Fresh Skin Pro rózsaszín-ezüst mezoterápiás készülék

Garett Beauty Fresh Skin Pro rózsaszín-ezüst mezoterápiás készülék

Márka:GARETT ELECTRONICS
Cikkszám:352807
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 86 598Ft

  • Nettó: 68 188Ft
Termékinformációk:

- 6 üzemmód
- Rezgés
- Hideg/meleg borogatás
- LED vörös fényterápia
- EMS elektrostimulációs funkció
- Ionos tisztító és párásító funkció
- RF mód
- Beépített 1200 mAh akkumulátor

A Garett Beauty Fresh Skin Pro táplálja bőrét és ragyogóvá teszi. A tű nélküli mezoterápia egy egyszerű eljárás, amely elektromos impulzusok segítségével támogatja a tápláló hatóanyagok bőrbe jutását. Használjon forró borogatást, hogy megszabaduljon a szennyeződésektől és a kozmetikai maradványoktól. Növelje a bőr rugalmasságát és csökkentse a kitágult hajszálereket az EMS elektrostimulációs és fényterápiás funkciók kiválasztásával. Adja hozzá a tű nélküli mezoterápiát otthoni ápolásához, és hosszabb ideig tartsa fiatalságát!

Vigyen fel tápláló esszenciát vagy lotiont és kezdje el az ionos tisztító kúrát! Ez egy olyan módszer, amely ionok exportjával távolítja el a mikrobákat és a káros anyagokat a bőrről. A kezelés pozitív hatással van a vérkeringésre, tisztítja, táplálja és hidratálja a bőrt, visszaadja annak fényét és rugalmasságát. Ez a legjobb módja annak, hogy a bőrt felkészítse a kozmetikumokból származó hatóanyagok befogadására.

Hideg tömörítés funkció:
Irritációra hajlamos bőröd van? Az alacsony hőmérséklet segít megnyugtatni őket, megkönnyebbülést és pozitív hatást gyakorol a közérzetre. A hideg borogatás funkció a tű nélküli mezoterápia után is remek kikapcsolódást nyújt.

RF rádiófrekvenciás technológia:
A vezeték nélküli mezoterápiás készülék lehetővé teszi a kezelést rádiófrekvenciás elektromágneses sugárzás alkalmazásával. Az RF technológia serkenti a kollagén regenerálódását a bőrrétegben, és lehetővé teszi a ráncok feltöltését és a hegek eltüntetését. A tű nélküli mezoterápia tökéletes lesz bőrének mindennapi ápolására, helyreállítja annak ragyogását és rugalmasságát!

EMS elektrostimulációs funkció:
Gondoskodjon bőre feszességéről a Garett Beauty Fresh Skin Pro segítségével! Az EMS pulzusokkal végzett rendszeres masszázs karcsúsítja és feszesíti a kiválasztott testrészeket, csökkenti a cellulitot, javítja a vérkeringést, eltávolítja a felesleges anyagcseretermékeket és oxigénnel látja el az izmokat.

LED vörös fényterápia:
A vörös LED fényterápia támogatja a regenerációt és befolyásolja a bőr rugalmasságát. Ennek a színnek a használata támogatja a finom ráncok eltüntetését és serkenti a kollagén termelődését. Fedezze fel a vezeték nélküli otthoni mezoterápiás készülék összes előnyét, és használja pontosan akkor, amikor szüksége van rá!

Használati mód:
Tisztítsa meg és szárítsa meg a bőrt.

A választott működési módtól függően vigyen fel arcápoló szereket vagy vigyen fel sminklemosót/kozmetikumot a mágneses kupak alá helyezett vattakorongra.

Nyomja meg és tartsa lenyomva az M / gombot körülbelül 3 másodpercig a készülék bekapcsolásához.

Válassza ki a megfelelő módot ugyanazzal az M / gombbal.

Mozgassa az eszközt belülről kifelé és alulról felfelé, tartsa a készüléket a célterület közelében úgy, hogy a fej érintse a bőrfelületet.

A kezelés befejezése után távolítsa el ismét a mágnessapkát, és vegye ki a vattakorongot. Tisztítsa meg alaposan a készüléket, és helyezze vissza a kupakot.

Műszaki adatok:
Üzemhőmérséklet 6-38 °C (+/- 5 °C)
Rezgés frekvencia 10-30 Hz
Töltési idő 150 perc.

A készlet tartalma:
- Garett Beauty Fresh Skin Pro mezoterápiás készülék
- Mágneses alátét kozmetikai betétek rögzítéséhez
- USB Type-C kábel a készülék töltéséhez


Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles