Garett Beauty True Scrub fekete kavitációs hámlasztó eszköz

Garett Beauty True Scrub fekete kavitációs hámlasztó eszköz

Márka:GARETT ELECTRONICS
Cikkszám:352821
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 25 981Ft

  • Nettó: 20 458Ft
Termékinformációk:

- 4 üzemmód választható
- Ultrahang és iontoforézis
- EMS stimuláció
- 23 kHz magas rezgési frekvencia
- Fotonterápia

A sima bőr az álmod, de nem tudod, hogyan érd el? Próbáld ki a kavitációs peelinget! A Garett Beauty True Scrub egy olyan készülék, amely ultrahang segítségével mélyen megtisztítja a bőrt a szennyeződésektől és a faggyútól, valamint az elhalt hámréteget. Ugyanakkor ez egy olyan eszköz is, amely lehetővé teszi a fiatalító EMS-impulzusok, a táplálkozási iontoforézis és a fotonterápia előnyeit. Ennek köszönhetően szinte minden bőrproblémával segít megbirkózni!

Ultrahangos tisztítás és EMS impulzusok:
A kavitáció olyan jelenség, amely ultrahang segítségével bontja le a folyadékokat mikroszkopikus részecskékre, amelyek segítenek lemosni a szennyeződéseket a bőrről, és lehámlasztják az elhalt hámréteget. Minden ilyen kezelés után a bőr puha, sima és tökéletesen megtisztul. A Garett Beauty True Scrub lehetővé teszi az EMS impulzusok használatát is, amelyek gyengéden serkentik a sejtek regenerálódását, javítják a bőr feszességét és segítenek megszabadulni a ráncoktól. Ezen funkciók kombinációjának köszönhetően arcbőröd még szebbé válhat!

Fényterápia és iontoforézis:
A Garett Beauty True Scrub emellett lehetővé teszi az iontoforézis, azaz a bőr elektrosztatikus egyensúlyának helyreállítását célzó eljárás előnyeinek kihasználását is. A pozitív ionoknak köszönhetően segíthet a bőr tisztításában, a negatív ionok pedig táplálják és regenerálják. Ezeket a tevékenységeket a megfelelő színű fény használatával fokozhatjuk. A kék fényterápia segít csökkenteni a változásokat, gyulladásokat, míg a vörös fény felgyorsítja a sejtanyagcserét, serkenti a bőr feszességéért felelős kollagén és elasztin termelődését.

Magas rezgési frekvencia:
A 20-30 kHz-es nagyfrekvenciás ultrahang rezgések segítenek alaposan kitisztítani a pórusokat és eltávolítani a felesleges hámréteget. Ennek eredményeként az arcszín azonnal ragyogóbbá, ragyogóbbá és frissebbé válik. A higiénikus rozsdamentes acéllemez segít eljuttatni az ultrahangot a bőr sarkaiba, pontosan oda, ahol szüksége van rá.

Elemmel működő:
A Garett Beauty True Scrub egy mobil szépségszalon. Végezze el kedvenc kezeléseit, ahol csak akarja. Egy akkumulátortöltés körülbelül 4 órás használathoz elegendő, a praktikus forma pedig lehetővé teszi, hogy a készüléket bárhová magával viheti anélkül, hogy aggódnia kellene az áramforráshoz való hozzáférés miatt.

A használat kényelme és biztonsága:
A Garett Beauty True Scrub kavitációs peeling készülék a szépségszalonokhoz hasonló fejlett eredményeket biztosít, ugyanakkor rendkívül kényelmes a használata. Egyetlen gombbal működtethetők, és a kijelzőn az éppen használt üzemmód látható. Egyszerűen válassza ki a kívánt funkciót, és lassan csúsztassa a rozsdamentes acéllemezt az arcára. A berendezés teljesen biztonságos és otthoni használatra is alkalmas.

Használati mód:
Kezdje a smink eltávolításával, alaposan tisztítsa meg az arcbőrt, lehetőleg több lépésben.

Készítsen néhány percig kolbászt, vagy tegyen egy meleg törülközőt az arcára. Ez ellazítja a bőrt és kinyitja a pórusokat.

Vigyen fel tisztítószert vagy tiszta vizet a bőrre.

Mozgassa az eszköz spatulát az arcán, 45 fokos szögben tartva a készüléket, ügyeljen arra, hogy a spatulát lefelé, a pórusok irányával ellentétesen döntse.

Ügyeljen arra, hogy a bőrt alaposan hidratálja a kezelés alatt (tiszta vízzel vagy mosószerrel víz hozzáadásával). Az eljárás legfeljebb 10 percig tart. Ha végzett, alaposan tisztítsa meg bőrét.

A készülék 2 kavitációs peeling üzemmóddal rendelkezik, a többi üzemmód pozitív és negatív iontoforézis fototerápiával és EMS-sel. Ismerkedjen meg mindegyikkel, hogy a legtöbbet hozza ki eszközéből.

Műszaki adatok:
- Munkaidő Akár 4 óra
- Töltési feszültség 5V
- Töltési idő 120 perc
- Akkumulátor-kapacitás 450 mAh
- Nettó tömeg 90g

A készlet tartalma:
- Készülék kavitációs peelinghez Garett Beauty True Scrub
- Használati útmutató
- USB kábel a készülék töltéséhez

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles