Garett Beauty Powerful ezüst masszázspisztoly

Garett Beauty Powerful ezüst masszázspisztoly

Márka:GARETT ELECTRONICS
Cikkszám:352812
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 64 543Ft

  • Nettó: 50 821Ft
Termékinformációk:

- 99 intenzitási fokozat
- Átlátszó LCD kijelző
- Elemmel működő
- 6 cserélhető fej

Izomfájdalom edzés után? Kellemetlen érzés egy nehéz nap után az asztalánál? Ha egy professzionális masszázs nyújtotta megkönnyebbülésről és kikapcsolódásról álmodozik, válassza a Garett Beauty Powerfult! Ez egy rendkívül modern eszköz a vibrációs masszázshoz, amely segít minden testrész gondozásában, amely ezt igényli. Szabaduljon meg a fájdalomtól anélkül, hogy drága és időigényes látogatást tenne az irodában, vagy fenntarthatja a professzionális terápia hatását. A Garett Beauty Powerful minden igényt kielégít.

A Garett Beauty Powerful egy vezeték nélküli "fegyver", amely rezgések segítségével masszírozza az izmokat és más lágy szöveteket. A beépített motor mozgásba hozza a fejet, ami segít csökkenteni a fájdalmat és kényelmetlenséget okozó feszültséget. A berendezés egyedi formájú, ami megkönnyíti a használatát. Ennek köszönhetően praktikus masszőrje lehet, mindig elérhető, amikor szüksége van rá!

Egy gyengéd relaxáló masszázs vagy esetleg egy intenzív vibráció, ami a legfeszültebb izmokat is "összetöri"? Te döntsd el magad! Akár 99 intenzitási szint is lehetővé teszi, hogy a készülék működését az Ön preferenciáihoz és igényeihez igazítsa. Kezdje az enyhébb impulzusokkal, és vigye az erősebb impulzusokat a legfájdalmasabb helyekre. Egy intenzív masszázst egy enyhébb rezgéssel is befejezhet, amely nemcsak a testét, hanem a szellemét is megnyugtatja.

Ön szerint csak a nyomás intenzitása szabályozható? Hát nem. A Garett Beauty Powerful masszázspisztollyal azt is eldöntheti, hogyan oszlik el a bőrén. A 6 különböző formájú cserélhető fej lehetővé teszi, hogy a készülék paramétereit a különböző testrészek igényeihez és a lágyrészekkel kapcsolatos számos problémához igazítsa. Cseréjük nagyon egyszerű – csak fogja meg és óvatosan csavarja el a hegyet, hogy eltávolítsa a lyukból, majd helyezzen be egy újat. Még az eljárás során is könnyedén megbirkózik vele.

Egyszerű kezelésének köszönhetően a Garett Beauty Powerful használata igazi élvezet. A masszázspisztoly LED kijelzővel van felszerelve, amely minden fontos információt megjelenít. A vezérlés egy kényelmes panelen keresztül történik, mindössze három gombbal. Ez a berendezés valóban intuitív és rendkívül funkcionális!

Használati mód:
Töltse fel teljesen a készüléket. Az indításhoz kapcsolja a készülék alján található gombot ON állásba.

A kék LED-ek jelzik, hogy a készülék készen áll a működésre, a kijelzőn pedig az aktuálisan kiválasztott üzemmód látható.

A kezelőpanel segítségével bekapcsolhatja a masszázsfunkciókat és növelheti annak intenzitását.

Válassza ki a megfelelő hegyet és üzemmódot, majd nyomja meg a központi start/stop gombot a vezérlőpulton.

Váltson át masszázsra úgy, hogy mozgassa a készüléket a kiválasztott izomterületeken.

A készülék kikapcsolásához állítsa le a masszázst a kezelőpanel start/stop gombjával, és állítsa a készülék alján található kapcsolót OFF állásba.

Műszaki adatok:
Termék méretek 230 * 220 * 70 mm
Munkaidő Akár 2,5 óra
Töltési feszültség 5V
Töltési idő 120 perc
Akkumulátor-kapacitás 2000 mAh
Nettó tömeg 846g

A készlet tartalma:
- Garett Beauty Erőteljes masszázspisztoly
- Használati útmutató
- Cserélhető fejek
- Töltő

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles