Deerma F300R piros párásító

Deerma F300R piros párásító

Márka:DEERMA
Cikkszám:344328
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 8 312Ft

  • Nettó: 6 545Ft
Termékinformációk:

Deerma F300R légnedvesítő:
Egész évben gondoskodjon környezetének megfelelő páratartalmáról. A stílusos, piros Deerma F300R párásító vízködöt hoz létre, melynek mennyisége egy speciális gomb segítségével szabadon beállítható. A kiterjesztett kimenetű fúvóka 360°-ban elfordul – Ön dönti el, hogyan helyezze el. A víztartály újratöltése rendkívül gyors és egyszerű. A készülék kis mérete lehetővé teszi, hogy szinte bárhol használható legyen.

Gondoskodjon környezete optimális páratartalmáról:
A nem kellően párás levegő kiszárítja a bőrt és negatívan hat egészségünkre. Nem mindig vannak azonban megfelelő körülmények a nagy párásítók használatához. A Deerma készülék intenzív vörös színével és modern dizájnjával hívja fel magára a figyelmet. Kis méretének köszönhetően bárhol használhatod - nem csak otthon, hanem a munkahelyeden is! Nem foglal túl sok helyet az asztalon, és hosszú ideig optimális páratartalmat biztosít Önnek.

Állítható térfogatú hidratáló köd:
Tökéletesen átgondolt kialakításának köszönhetően az F300R nagy térfogatú és széles lefedettségű vízködöt tud generálni. Ez egyenletesen párásítja az egész helyiséget anélkül, hogy a nedvesség lerakódna a bútorokon. Szeretné a készülék működését az Ön igényeihez vagy környezeti viszonyaihoz igazítani? Lehetséges! A párásítón található piros gomb lehetővé teszi a keletkező pára mennyiségének szabad beállítását.

Könnyen újratöltheti a víztartályt:
A víz feltöltése a tartályba mesésen egyszerű és gyors. Többé nem kell felemelnie, mozgatnia vagy szétszerelnie a készüléket. Csak vegye le a felső fedelét! És nem kell attól tartania, hogy kifröccsen a bútor. Sőt, egy speciális jelző segít elkerülni a maximális vízszint túllépését. A 2,5 literes űrtartalommal nem kell túl gyakran újratöltenie a tartályt.

Forgó fúvóka – még több lehetőség:
Ön dönti el, hogy az F300R milyen irányba permetezze a hidratáló ködöt. A fúvóka 360°-ban forog – csak csavarja! Ez nemcsak az optimális helyiségkörnyezetet biztosítja, hanem elkerüli a nedvesség felhalmozódását a falakon, bútorokon és elektromos készülékeken. A párakivezető nyílást kiszélesítették a még jobb párásítás érdekében.

Élvezze a csodálatos illatot az egész szobában:
A víztartály tartós PP műanyagból készült, amely korrózió- és hőálló. Ennek köszönhetően a Deerma F300R párásító nem csak a tartósságával lep meg, hanem további lehetőségeket is ad! Gond nélkül hozzáadhatja kedvenc illatolajait, gyümölcseit, vagy akár virágait a vízhez, hogy kellemes illattal töltse meg a szobát, és egy kicsit ellazuljon.

Modern megoldások a nagyobb biztonság érdekében:
A Deerma a használat biztonságával is foglalkozik. A készülék pontosan érzékeli a vízszintet a tartályban, és ha túl alacsony, automatikusan kikapcsol. Ez minimálisra csökkenti a berendezés károsodásának kockázatát. Többé nem kell aggódnia, ha elfelejtette kikapcsolni a párásítót – a Deerma F300R mindent megtesz helyette!

Átgondolt tervezés:
A készüléket úgy tervezték, hogy kényelmes legyen használni és könnyen karbantartani. A gumírozott, csúszásgátló párnák lehetővé teszik, hogy a párásítót stabilan álljon bármilyen felületen. A víztartály tisztítása nem probléma – 200 mm-es átmérővel sokkal egyszerűbb. Az alkatrészeit is leválaszthatja, majd kimoshatja.

- Piros szín
- Feszültség 220-240V
- Frekvencia 50-60Hz
- Teljesítmény 25W
- Űrtartalom 2,5l
- Méretek 200x200x224mm
- Szobaterület 15-25m2
- Zajszint ?38 dB
- Hatékonyság 100ml/h

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles