TrueCam M7 GPS Dual autóskamera + hátsó kamera csomag

TrueCam M7 GPS Dual autóskamera + hátsó kamera csomag

Márka:TRUECAM
Cikkszám:349391
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 61 637Ft

  • Nettó: 48 533Ft

TrueCam M7 GPS Dual – Elöl-hátul szemekkel

A TrueCam M7 GPS Dual-lal, azaz a legjobb mágneses autós kameránkkal minden kellemetlen közlekedési szituációt könnyebb megoldani. Az első Full HD kamera folyamatosan figyelemmel követi, hogy mi történik az autó előtt, a hátsó HD pedig a lökhárítót felügyeli. A mágneses tartónak köszönhetően a kamera helyére pattintása indulás előtt csak egy pillanat. A GPS-nek és 36 ország közúti radar adatbázisának köszönhetően könnyen elkerülheti a büntetéseket.

Hamarabb kész, mielőtt bekötné magát
A lehető leggyorsabb telepítés érdekében már a TrueCam M5 Wi-Fi esetében is használtuk a forradalmi mágneses tartót. Az M7 szintén rendelkezik vele. Készüljön fel a szuper könnyű használatra és a mágnest kiegészítő, a kamerát extrém rossz útfelület esetén is a helyén tartó ütköző nyújtotta maximális védelemre. Az új autós kamera egyúttal mágneses GPS modullal és fém objektívvel rendelkezik. Erre kattintsa rá a kiegészítő, mágneses polarizáló CPL szűrőt, amely eltávolítja a szélvédő nemkívánatos fényvisszaverődéseit.

Két kamera = dupla védelem
Az autós kamera előnyeiről a felvétel minősége dönt. A felvételnek élesnek és folyamatosnak kell lennie, hogy nagyobb sebesség esetén is biztonságosan be lehessen azonosítani az olyan kisméretű dolgokat, mint a rendszámok és az arcok. Pontosan erre képes a TrueCam M7 – ezen kívül az autó elejét és hátulját egyaránt őrzi. Az első kamera FULL HD minőségben 150° látószög mellett másodpercenként 30 képkockát készít. A hátsó kamera állítható, a felvétel HD minőségű, és a szélvédőre is rögzíthető, az autó utastere felé. Könnyen rögzítheti vele az utastérben történteket – taxisofőrök számára ideális.

24/7 biztonság
A legtöbb autós kamera nappali felvételkészítésre képes. A vízválasztót közöttük a rossz fényviszonyok jelentik. A TrueCam M7 lencséje és optikai érzékelője automatikusan igazodik a szürkülethez és a sötéthez, és baleset esetén bizonyítékként felhasználható, éles felvételt készít. Alagútból kihajtva, vagy szembejövő autóval találkozva a WDR funkció segít.

Kerülje el a büntetéseket
Szeretne megfelelő információkkal rendelkezni a világ 36 országának statikus radarjairól? A helyére pattintható mágneses GPS modullal már semmilyen sebességmérést sem áthaladást detektáló kereszteződés nem lepheti meg. Az adatbázisunkban mintegy 40 ezer helyszín szerepel, és az a lista folyamatosan bővül. A pozíció adatoknak köszönhetően a videón a saját haladási sebességét is megjelenítheti.

Méret és kilátás ideális kölcsönös aránya
Az autós kamera soha nem akadályozhatja a vezetőt a kilátásban. Egyúttal azonban jól jön, ha az elkészített felvételek egyenesen meg is tekinthetők – ezért a TrueCam M7-et kiválóan leolvasható kétcolos, nagy felbontású és széles látószögű kijelzővel szereltük fel. Ennek ellenére megőriztük a maximálisan kompakt méreteket, így a kamera nem kelti fel a járókelők figyelmét.

Mindent tud, amit egy igazi TrueCam-nek tudnia kell
A TrueCam M7 szinte mindent saját maga megold. Az automatikus felvételindítás funkciónak köszönhetően soha nem feledkezik meg a felvételrögzítésről. A memóriát nem kell manuálisan törölnie, a kamera maga eltávolítja a legrégebbi, már nem szükséges felvételeket. Ugyanígy képes a G-szenzor segítségével felismerni az ütközést, és a felvételt automatikusan blokkolni. A megtartani kívánt videofelvételek blokkolását Ön is megteheti egyetlen gombnyomással. Mi több, a készülék magyar nyelven vezérelhető.

Biztonságos megtáplálás, hosszú élettartam
Hagyományos akku helyett biztonságosabb, többszörös élettartamú kondenzátort használtunk. A kondenzátor könnyedén megbirkózik a hőmérséklet-ingadozásokkal. Ezzel egyidejűleg az idő előrehaladtával nem rosszabbodnak a tulajdonságai. Ahhoz, hogy a kamera felvételt tudjon készíteni, folyamatosan tápra kell csatlakoznia, ami azonban autós kamera esetében természetes elvárás.

Parkolóban is biztonságban
Figyelmetlen sofőr, aki parklás közben az autójának koccan? A TrueCam M7 parkolás üzemmódja ezzel kapcsolatosan is segít. A G-szenzor érzékeli az ütközést, ekkor mindkét kamera egy pillanat alatt bekapcsol, és elindítja a felvételkészítést. Elég a kamerát a tápellátáshoz csatlakoztatva hagyni, és máris rendelkezik bizonyítékokkal.

Professzionális felvételek a CPL-nek köszönhetően (opcionális kiegészítő)
Készítsen tökéletes videókat az opcionális polarizáló szűrővel. Polarizáló, mert csökkenti a fénymennyiséget és pontosan annyi napsugarat enged be, amennyire szükség van. Maga a videó jobb kontrasztot és színeket kap így. Ugyanakkor a CPL-szűrő meggátolja a műszerfal nem kívánt tükröződését a szélvédőn. Az eredmény hibátlan és részletgazdag felvétel.
Tulajdonságok

Első és hátsó kamera
Az első Full HD és hátsó HD kamera kombinációja a vezetés, illetve parkolás közbeni védelem szempontjából ideális. Bármi is történne bármikor Ön körül, mindig lesz róla felvétele. A hátsó kamera állítható, fordított állásban is a szélvédőre pattintható, és rögzíthetők vele az utastérben történtek.

Bizonyító erejű éjszakai videofelvétel
A lencse és az optikai érzékelő képesek igazodni a rossz fényviszonyokhoz, így Ön a városon kívül, meg nem világított úton is minőségi videofelvételre tesz szert.

WDR
A széles dinamikus tartomány segít egyensúlyba hozni a fény és az árnyék kontrasztját, hogy mindig jól látható legyen a felvétel tárgya. Ez különösen sokat segít, amikor alagútból hajt ki, vagy nagyon intenzív fény esetén.

Képernyőkímélő
A kamera a képernyőkímélőnek köszönhetően éjszaka és szürkületkor nem vakítja el, ennek ellenére továbbra is forgat. A sebességmérő funkciónak köszönhetően az Ön aktuális sebességét is mutathatja.

Polarizáló CPL szűrők (kiegészítő)
A mágneses CPL szűrők egy pillanat alatt a lencsére pattinthatók, és azonnal kiszűrik az utastér nemkívánatos visszaverődéseit a szélvédőn.

Pozíció megjelenítő PC alkalmazás
Tekintse meg számítógépen a videofelvételt. A GPS modul pozíció adatainak köszönhetően az alkalmazás a Google Maps segítségével a sebességet is beleértve lejátssza az egész útvonalat.

Sebesség és pozíció a videofelvételen
A GPS lehetővé teszi a sebesség megjelenítését közvetlenül a videofelvételen. Így világosan kimutatható az is, hogy Ön nem lépte túl a megengedett legnagyobb sebességet. Ezzel egyidejűleg a felvételnek köszönhetően megtekintheti, hogy hol közlekedett az autóval. Mindkét funkció ki is kapcsolható.

Kiterjedt radar adatbázis
A TrueCam M7 figyelmezteti, ha sebességmérő ponthoz, piros lámpánál áthajtást megfigyelő kereszteződéshez vagy fix radarhoz közeledik. 36 országból mintegy 40 ezer ilyen helyet tartunk nyilván, és a listát folyamatosan bővítjük.

Akár 64GB kártyák támogatása
Az akár 64 GB kapacitású Micro SD kártyák támogatásának köszönhetően a memória nem jelent gondot. A kamera ezen felül a hurokfelvétel funkciónak köszönhetően maga törli a már nemkívánatos felvételeket.

Leírás

Videófelbontás Első kamera:
• Full HD (1920×1080) @ 30 fps
• HD (1280×720) @ 30 fps
Videófelbontás Hátsó kamera:
• HD (1280×720) @ 30 fps

• Felvételi szög Első kamera: 150°
• Felvételi szög Hátsó kamera: 130°
• Videó formátuma: MOV, tömörítés H.264
• Fényképfelbontás: 2 Mpix
• Fénykép formátuma: JPEG
• Hang: Kikapcsolható beépített mikrofon
• LCD kijelző: 2" 320×240
• Memória: Micro SD 64 GB-ig
• Funkció: mágneses konzol, WDR, parkolási mód, mozgásérzékelés, G-szenzor, végtelenített felvétel, fájlvédelem, automatikus indítás, mágneses GPS modul radarérzékeléssel, mágneses CPL szűrő (opcionális)
• Menü nyelvek: magyar, cseh, angol, német, szlovák, lengyel
• Tápellátás: Szuperkondenzátort
• Méretek: 69 × 45 × 34 mm

 

 

 

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles