TrueCam M11 4K felbontás, GPS menetrögzítő kamera

TrueCam M11 4K felbontás, GPS menetrögzítő kamera

Márka:TRUECAM
Cikkszám:349389
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 67 240Ft

  • Nettó: 52 945Ft

TrueCam M11 - 4K ütőkártya a biztonságos vezetésért

Mindig éles bizonyítékok 4K-ban
A TrueCam M11 megszabadítja a közutakon előforduló kiszámíthatatlan helyzetek miatti félelmeitől. Bármi is törtnénik vezetés közben, a 4K minőségű csúcsszínvonalú felvételnek köszönhetően egyértelmű bizonyítékok állnak majd a rendelkezésére. A nagy felbontás nagyszerű, mert még a kicsi és távoli objektumok is minőségromlás nélkül felnagyíthatók, így minden rendszám és közlekedési tábla olvasható marad.

Ne szponzorálja a rendőrséget bírságokkal
Ne fizessen felesleges bírságokat - a kamera időben figyelmezteti Önt, hogy ajánlatos levennie a lábát a gázpedálról. A TrueCam M11 több mint 40 ezer radarról és a piroson való áthaladást felismerő kereszteződésről tud a világ 36 országában. Folyamatosan bővítjük az adatbázisunkat, és a frissítéseket mindig ingyen kapja. A radarokra vonatkozó figyelmeztetések mellett a GPS a sebesség közvetlen megjelenítését vagy akár az útvonal megfordítását is lehetővé teszi a videóban.

Diszkrét megjelenés és villámgyors telepítés
A mágneses tartó szilárdan rögzíti a kamerát, és annak helyre kattintása, illetve a levétele csak másodpercek kérdése. A kátyús út zökkenői sem lepik meg. A kis méret lehetővé teszi a kamera visszapillantó tükör mögé rejtését, ahol az nem akadályozza a kilátást, és ahol leparkoláskor is otthagyható.

Éjszaka is maximális részletesség
A TrueCam kamerák sötétben hosszú távon megverik a piaci versenytársaikat. Az M11 esetében a nagyszerű éjszakai videót 4K felbontásúra transzponáltuk. A csúcsminőségű optikának köszönhetően több fény jut el az egyes pixelekbe, így városon kívüli sötét utakon is kiválóan látható lesz az autó környezete. Az érzékelő elbánik a szembejövő autók elvakító fényeivel is.

Kényelmes vezérlés telefonról
Egyszer összepárosítja, a helyére kattintja az autóban, és többször már hozzá sem kell nyúlnia - a beépített Wi-Fi-nek és a praktikus mobilalkalmazásnak köszönhetően a kamera a telefonjáról vezérelhető. Élvezze a minimális számú kábelt és a gyors vezeték nélküli videóátvitelt. A beállításokat egyszerűen távolról is módosíthatja.

Szuper-kondenzátornak köszönhető hosszú élettartam
Hagyományos akku helyett a TrueCam M11 szuperkondenzátort használ, amely nem bánja sem a szélsőséges hőmérséklet-ingadozásokat, sem az ütéseket. Vezetés közben az autóban teljesen biztonságos, ráadásul az akkuhoz képest többszörös az élettartama, mivel a tulajdonságai az időben nem változnak. A kondenzátorral rendelkező kamerának állandó energiaforrásra van szüksége, ami az autóban nem jelent gondot.

Hátul is szemek és egyéb kiegészítők
A csomag mindent tartalmaz, amire szüksége lehet a biztonságos vezetéséhez a TrueCam M11-gyel. A biztonsági lehetőségek azonban könnyen bővíthetők, például egy hátsó Full HD kamerával, amely őrzi mind a csomagtartóját, mind a lökhárítóját. Hasznos lehet egy polarizáló CPL-szűrő is, amely eltávolítja a műszerfal nem kívánt visszatükröződését a videóból.

Tulajdonságok

H.265 kodek a helytakarékosság érdekében
A kamera támogatja a modern és gazdaságos H.265 kodeket, amely minőségvesztése nélkül jobban tömöríti a videót , és így még több kép fér el a memóriában.

Sebességmérős kijelzővédő
A kijelzővédőt bármikor bekapcsolhatja, ha nem akarja, hogy zavarják a felvételek. A beépített GPS-nek köszönhetően egyúttal az aktuális sebességet ábrázoló sebességmérőként is működhet.

Támogatás akár 128 GB-os Micro SD
Noha a kamera automatikusan törli a régi felvételeket, mégis hasznos, ha a lehető legtöbb van belőlük a kártyán. Soha nem tudhatja, mikor lesz újra szüksége a megtekintésére. A TrueCam M11 jól megérti magát a 128 GB-os kártyákkal.

WDR
A Wide Dynamic Range funkció lehetővé teszi a kamera számára, hogy még az éles fények és árnyékok gyors váltakozása esetén is kiváló minőségű videofelvételt készítsen. A széles tartomány kiegyenlíti a kontrasztot, így a kamerát éjszakai vezetés közben nem vakítják el a szembejövő autók.

Parkoló mód
A kamera a leparkolt autót is őrzi. Amint a G-érzékelő ütést észlel, a parkolási mód azonnal indítja a felvételkészítést - például ha valaki véletlenül hátulról Önbe tolat.

Polarizáló szűrők a legjobb felvétel érdekében (opcionális)
A mágneses CPL-szűrő megszabadítja a videofelvételt a nem kívánt fényvisszaverődésektől, így az még élesebb és részletgazdagabb lesz. Jellemzően megakadályozza a műszerfal visszatükröződését a szélvédőn.


A csomagolás tartalma

1. TrueCam M11 GPS 4K autós kamera
2. Mágneses GPS modul
3. Mágneses 3M tartó
4. Adapter extra USB kimenettel
5. Micro USB tápkábel
6. Micro SD / USB adapter
7. Tartalék 3M matrica (2x)
8. 3M kábeltartó (5x)
9. Védőhuzat
10. USB adatkábel GPS-modul frissítéséhez
11. CPL szűrő (kiegészítő)
12. Hátsó kamera (opcionális)

Adattáblázat
Videó felbontás (első kamera) 3840×2160/30fps 16:9 2560×1440/30fps 16:9
(hátsó kamera nélkül)

1920×1080/30fps 16:9
(hátsó kamerával)
Videó felbontás (hátsó kamera) 1920×1080/30fps 16:9
Felvétel látószög első / hátsó kamera 150°/130°
Video formátum MP4
Tömörítés H.264 / H.265
Max. fényképfelbontás 8 Mpx
Éjszakai videó minőség |||||
Radar detektáló GPS modul (opcionális bekapcsolás) ?
WDR ?
További funkciók Hurokfelvétel, Mozgásérzékelés, Parkolás mód, G-szenzor, Idő feltüntetése a videóban (opcionálisan bekapcsolható), GPS a videóban (opcionálisan bekapcsolható), Sebesség a videóban (opcionálisan bekapcsolható), Gépjárművezető neve a videóban (opcionálisan bekapcsolható), Kijelzővédő, km/h vagy mph beállítás, Automatikus nyári időszámítás beállítása, Fájlvédelem, Automatikus indítás, Éjszakai üzemmód, PC alkalmazás pozíció-kijelzővel, Hangfelvétel némítás opcióval, Időzóna választás, Automatikus nyári időszámítás, Hangerő beállítás
A menü nyelvei CS / EN / DE / PL / HU / SK
Micro SD kapacitás (ajánlott) akár 128 GB
Tartó Mágneses
A tartó üvegre rögzítése 3M matrica
Csatlakoztathatóság WiFi
Micro SD / USB adapter
CPL szűrő Kiegészítő
Hátsó kamera Kiegészítő
Tápkábel hossza 300 cm
Akku Szuperkondenzátor
Kijelző 2"
Szélesség 69 mm
Magasság 45 mm
Mélység 34 mm
Súly 64 g

 

 

 

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles