TrueCam M5 WiFi + GPS modullal autóskamera

TrueCam M5 WiFi + GPS modullal autóskamera

Márka:TRUECAM
Cikkszám:349390
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 47 067Ft

  • Nettó: 37 061Ft

TrueCam M5 GPS WiFi – Egyetlen kattintással kész

A PIAC LEGGYORSABBAN TELEPÍTHETŐ AUTÓS KAMERÁJA
A mágneses tartónak köszönhetően a TrueCam M5 GPS WiFi egy másodperc alatt készen áll. Az új, speciális ütköző ezen kívül még szilárdabban és biztonságosabban rögzíti a kamerát. A kiegészítő polarizáló szűrő gyorsabb beillesztése érdekében az objektívet mágnessel láttuk el. Vezetés előtt és a leparkolást követően a kamera egyszerűen egyetlen másodpercet sem késik.

BIZONYÍTÉKOKKAL TELI FULL HD
A kamera képes nagy felbontással rögzíteni mindent, ami az autó előtt történik. Az ideális 150° látószög nem torzítja a képet, és a fontos tárgyak, például a rendszámtáblák továbbra is nagyok és olvashatók. A másodpercenkénti 30 képkocka sebesség még a gyors mozgást is képes kezelni, az 1080p felbontású csúcsminőségű optikai érzékelő pedig valódi videofelvétel minőséget kínál.

KERÜLJE EL A BÜNTETÉSEKET
Szeretne megfelelő információkkal rendelkezni a világ 36 országának statikus radarjairól? A helyére pattintható mágneses GPS modullal már semmilyen sebességmérést sem áthaladást detektáló kereszteződés nem lepheti meg. Az adatbázisunkban mintegy 40 ezer helyszín szerepel, és az a lista folyamatosan bővül. A pozíció adatoknak köszönhetően a videón a saját haladási sebességét is megjelenítheti.

TELJES RÉSZLETEK SÖTÉTBEN IS
A teljesen új lencsével és érzékelővel, amely a gyenge fényviszonyok között készített felvételhez optimalizált, elkészítettük az autós kamerák valaha készült legjobb éjszakai felvételeit. A kamera vezetés közben állandóan igazodik a változó környezeti feltételekhez. Ily módon még a településen kívüli, igazán gyenge fényviszonyok között is bizonyító erejű felvételeket készít. Az éles fényátmenetek jellemezte városi környezetben segít a WDR funkció - például az alagutakból való kihajtáskor.

EGYSZERŰ KEZELÉS WIFI ÉS TELEFON SEGÍTSÉGÉVEL
Autós kameránk beépített WiFi-vel rendelkezik, amelynek köszönhetően a felvételek továbbítása és a beállítások módosítása gyerekjáték. Mindent megtehet vezeték nélkül, néhány kattintással, csupán az okostelefonja és az alkalmazásunk segítségével.


PONT JÓ MÉRET SZÉLVÉDŐRE
A TrueCam M5 GPS WiFi soha nem akadályozza a kilátást. Ennek ellenére azonban tökéletesen leolvasható széles látószögű 2” kijelzővel rendelkezik. Ily módon könnyen megtekinthetői az utolsó felvétel és módosíthatók a beállítások. Matt fekete színének köszönhetően a kamera észrevétlenül megbújik, és a járókelők számára gyakorlatilag lehetetlen észrevenni.


TÖBBSZÖRÖS ÉLETTARTAM
Az autós kameránk hagyományos akkumulátor helyett szuperkondenzátort használ. Sokkal jobban kezeli a hőmérsékleti változásokat, megbízhatóbb, biztonságosabb és sokszorosan hosszabb az üzemideje. Felvételkészítéshez folyamatosan tápra kell csatlakoznia, ami azonban autós kamera esetében természetes elvárás.
Ikonok
PARKOLÓ MÓD
A G-szenzornak köszönhetően a kamera a leparkolást követően is figyelemmel követi az eseményeket. Hagyja tápra kapcsolva, és aludjon nyugodtan - ha valaki hátulról beletolat, van róla bizonyítéka.

WDR
A széles dinamikus tartomány funkció segíti a kamerát a fény és az árnyék következtében fellépő éles kontraszt kiegyensúlyozásában. Ennek eredményeként akkor is tiszta felvételeket készít, amikor éppen elhagyja az alagutat.

POLARIZÁLÓ SZŰRŐK A LEGJOBB FELVÉTEL ÉRDEKÉBEN (OPCIONÁLIS)
A mágneses CPL-szűrők megszabadítják a videofelvételt a nem kívánt fényvisszaverődésektől, így az még élesebbé és részletgazdagabb lesz. Jellemzően megakadályozza a műszerfal visszatükröződését a szélvédőn.

SEBESSÉG ÉS POZÍCIÓ A VIDEOFELVÉTELEN
Közvetlenül a videóban megtekintheti a sebességre és a helyre vonatkozó információkat. Ez akkor hasznos, amikor arról szól a vita, hogy Ön betartotta-e menet közben a szabályokat.

SEBESSÉGMÉRŐ
A kamera kijelzőkímélőként képes megjeleníteni a kijelzőn az aktuális sebességet. Így nem kell lenéznie a mutatókra.

KIJELZŐKÍMÉLŐ
A kamera automatikusan kikapcsolja a kijelzőt, így nem vakít, még hosszú éjszakai utazások során sem.
Mindent tartalmaz, amire egy jó autós kamerának szüksége van
MOZGÁSÉRZÉKELÉS
Akár mikor mozgást észlel az érzékelő, az autós kamera még az Ön távollétében is automatikusan rögzíti az autó előtt zajló eseményeket.
G-ÉRZÉKELŐ
A G-szenzor háromdimenziós térben rögzíti az utazás irányát. Ily módon felismeri a hirtelen ütközéseket és automatikusan megóvja az aktuális felvételt a hurokfelvétel általi felülírásától.
HUROKFELVÉTEL
Amikor megtelik a memória, a fényképezőgép automatikusan felülírja a legrégebbi képeket. Nem kell tehát manuálisan törölnie a fájlokat, az autós kamera mindenről gondoskodik.
FELVÉTEL VÉDELEM
Annak megakadályozása érdekében, hogy a hurokfelvétel letöröljön bármilyen fontos felvételt, elég egyszer lenyomni egy gombot, és az aktuális felvétel automatikusan védve lesz a felülírás ellen.
MAGYAR NYELVŰ MENÜ
A menü intuitív és teljesen magyar nyelvű. A kamera vezérlése és beállítása így szó szerint mindenkinek gyerekjáték.
AUTOMATIKUS START
Ha a kamera tápfeszültséget észlel, automatikusan bekapcsol, és elkezdi a felvételkészítést. A bekapcsolásra így egyáltalán nem kell gondolnia.
 

Vezetésről készült felvételek


Nappali vezetés bemutatása TrueCam M5 GPS WiFi kamerával


Éjszakai vezetés bemutatása TrueCam M5 GPS WiFi kamerával

 

A csomagolás tartalma

1. TrueCam M5 GPS WiFi autós kamera
2. Mágneses GPS modul
3. Mágneses 3M tartó
4. Két USB kimenetes adapter
5. Micro USB tápkábel
6. Micro SD/USB adapter
7. Tartalék 3M matrica (2x)
8. 3M kábeltartó (5x)
9. Védőhuzat
10. USB adatkábel GPS modul frissítéséhez
11. CPL szűrő (kiegészítő)

Adattáblázat
Videofelvétel felbontás 1920×1080/30fps 16:9
1280×720/60fps 16:9
1280×720/30fps 16:9
Látószög 150°
Videofelvétel formátum MP4
Tömörítés H.264
Max. fényképfelbontás 12 Mpx
Éjszakai videó minőség |||||
Sebességmérő radar detektáló GPS modul (bekapcsolása opcionális) ?
WDR ?
További funkciók Hurokfelvétel, Mozgásérzékelés, Parkolás mód, G-szenzor, Idő feltüntetése a videóban, GPS a videóban, Sebesség a videóban, Gépjárművezető neve a videóban, Kijelzővédő, km/h vagy mph beállítás, Automatikus nyári idő beállítás, Fájlvédelem, Automatikus indítás, Éjszakai üzemmód, PC alkalmazás pozíciókijelzővel, Hangfelvétel némítás opcióval
A menü nyelvei CS / EN / DE / PL / HU / SK
Micro SD kapacitás (ajánlott) akár 64 GB
Tartó Mágneses
A tartó üvegre rögzítése 3M matrica
Csatlakoztathatóság WiFi
Micro SD/USB adapter
CPL szűrő Kiegészítő
Tápkábel hossza 300 cm
Akku Szuperkondenzátor
Kijelző 2"
Szélesség 69 mm
Magasság 45 mm
Mélység 34 mm
Súly 64 g

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles