Total War: Warhammer II PC játékszoftver

Total War: Warhammer II PC játékszoftver

Márka:SEGA
Cikkszám:199033
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 7 798Ft

  • Nettó: 6 140Ft

A Total War: Warhammer II-ben tovább folytatódik a The Creative Assembly nagyszerűen sikerült stratégiája, melyben egy újabb konfliktust élhetünk át a jól ismert fantáziavilágban, méghozzá többek között a High Elfek, a Dark Elfek és a Gyíkemberek oldaláról, akik egy minden eddiginél komolyabb háborúba csöppennek bele.

A játékban ugyanis nemcsak az újabb területek megszerzéséért folyik majd a harc, hanem a Great Vortex feletti irányításért is, aminek érdekében négy nagy kontinensen (Ulthuan, Naggaroth, The Southlands, Lustria) kell átverekednünk magunkat a győzelem érdekében.

A Total War: Warhammer II ezúttal is tartalmaz majd egy- és többjátékos módot, miközben valós idejű formában megtapasztalhatjuk a Warhammer univerzum legnagyobb ütközeteit, körökre osztottan pedig belekóstolhatunk a hadsereg- és birodalommenedzsment örömeibe is.

  • Éld át a Total War: Warhammer trilógia legújabb fejezetét olyan új fajok oldaláról, mint a Gyíkemberek vagy a Dark Elfek!
  • Csatlakozz a Warhammer univerzum eddigi legnagyobb ütközeteihez, és tapasztald meg a totális háborúk örömeit!
  • Éld át a nagy csatákat egyedül vagy mások ellen, miközben építheted birodalmadat, új területeket foglalhatsz el és seregedet is fejlesztheted!

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles