Warhammer 40,000: Dawn of War III Limited Edition PC játékszoftver

Warhammer 40,000: Dawn of War III Limited Edition PC játékszoftver

Márka:SEGA
Cikkszám:180323
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 7 798Ft

  • Nettó: 6 140Ft

Leírás

 

Lépj be egy brutális háborúba, melyben három frakció hadakozik egymással.

A Dawn of War III-ban nincs más választásod, mint szembeszállni ellenfeleiddel, miután a titokzatos Acheron-bolygón egy végzetes fegyverre bukkannak.

Miközben zajlik a háború, a bolygót pedig három vezér- Gorgutz, az Ork hadvezér, az Elda seer Macha, és Gabriel Angelos, a hatalmas Űrgárdista parancsnok - seregei ostromolják, a teljhatalomért folytatott harcot felváltja a túlélésért való küzdelem.

Jellemzők

ENGEDD SZABADJÁRA AZ ÓRIÁSOKAT: Állítsd hadrendbe a gigantikus hadigépezeteket, és döntsd a mérleg nyelvét magad felé a Dawn of War-széria történetének leghatalmasabb egységeit használva. Fordítsd meg a csata menetét az olyan egységeknek hála, mint a hatalmas Imperial Knight (Űrgárdisták), a csörömpölő Gorkanaut (Ork), vagy a kísérteties Wraithknight (Eldar).

KOLOSSZÁLIS CSATÁK: A Dawn of War epikus harcai és mérhetetlenül hatalmas seregei visszatértek, de minden eddiginél hatalmasabbak! Viselj hadat masszív seregek bevetésével vulkanikus terepen, vagy gigászi csatahajók fedélzetén, miközben azok épp az űrt szelik át.

PUSZTÍTÓ KÉPESSÉGEK: Okozz óriási pusztítást a csatatéren a szuperképességek használatával. Pusztítsd el mit sem sejtő ellenfeleidet a magasból az Űrgárdisták orbitális bombázásával, az Eldák vérfagyasztó viharával, vagy az Orkok Rokkjaival.

HÁROM FRAKCIÓS KAMPÁNY: A váltakozó küldetéseknek hála megtudhatod, mi tesz minden egyes frakciót félelmetes ellenféllé: tudd meg, mik az Űrgárdisták, az Orkok, vagy épp az Eldák előnyei a csatában, egy olyan univerzumban harcolva, ahol nincsenek hősök és gonoszok, csak maga a háború.

EGY EGYSÉG MIND FÖLÖTT: Alakítsd ki a magad univerzális seregét az első pillanattól kezdve: nyerj csatáról csatára hűséges csapatok oldalán, mind a kampány kihívásban bővelkedő küldetései, mind a többjátékos küzdelmek során.

EGY ÚJ ONLINE KORSZAK HAJNALA: Sereget az online kooperatív csaták során is hatalmas pusztítást végeznek. Csatlakozz az online közösséghez, köss új szövetségeket és aztán rúgd fel a paktumokat újdonsült "barátaiddal", ahogy ellenséggé válnak a robbanékony, kaotikus kompetitív csaták során.

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles