Dishonored and Prey: The Arkane Collection Xbox One/Series játékszoftver

Dishonored and Prey: The Arkane Collection Xbox One/Series játékszoftver

Márka:BETHESDA
Cikkszám:299537
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 11 038Ft

  • Nettó: 8 692Ft
Többszáz díjat, köztük számos Game of the Year díjat felhalmozó katalógusával az Arkane Studios az utóbbi két évtizedet egyedi stílusa és igazán magával ragadó játékmenete tökéletesítésével töltötte. Dunwall hanyatló macskaköves utcáitól egészen a Talos I űrállomás idegenek által megszállt art deco folyósóiig, ez a gyűjtemény magában foglalja az Arkane Studios legjavát.

A Dishonored & Prey: The Arkane Collection tartalma:
• Dishonored: Definitive Edition (az alapjáték összes kiegészítőjével együtt)
• Dishonored 2
• Dishonored: Death of the Outsider
• Prey

DISHONORED: DEFINITIVE EDITION

Éld át a definitív kollekciót! A több, mint 100 Game of the Year díjat elnyert Dishonored egy lebilincselő belsőnézetes akciójáték, melyben egy bosszú hajtotta, természetfeletti erejű bérgyilkos szerepét öltheted magadra. A Dishonored rugalmas harcrendszerével kreatívan iktathatod ki ellenfeleidet a különböző képességeket, fegyvereket és szokatlan eszközöket kombinálva. Eredj ellenfeleid nyomába az árnyak közül, vagy csapj le rájuk kegyetlenül szemtől szemben előrántott fegyverekkel. Minden küldetés végkimenetele meghozott döntéseidtől függ.

Ez a teljes összeállítás tartalmazza a játék összes kiegészítőjét is: Dunwall City Trials, The Knife of Dunwall, The Bigmore Witches, Void Walker’s Arsenal.

DISHONORED 2

Öltsd fel újra egy természetfeletti erejű bérgyilkos szerepét a Dishonored 2-ben. Játssz a saját stílusodban egy világban, ahol a misztikum és az ipar találkozik. Te Emily Kaldwin császárnőt vagy Corvo Attano udvari protektort választod? Láthatatlanul lopakodsz végig a játékon, teljesen kihasználod a brutális harcrendszert, vagy egy kicsit mindkettőt? Miként fogod kombinálni karaktered egyedi képességeit, fegyvereit és eszközeit az ellenfelek kiiktatására? A történet reagál döntéseidre és érdekes végkifejletekhez vezet, ahogy teljesíted a játék gondosan összeállított küldetéseit.

DISHONORED: DEATH OF THE OUTSIDER

Válj egy vagány természetfeletti erejű bérgyilkossá, és öltsd magadra a híres Billie Lurk szerepét, ahogy mentora, Duad oldalán véghez viszi a valaha elkövetett legnagyobb merényletet. A Dishonored 2 jellegzetes játékmenetére és művészi stílusára építve, a Death of the Outsider tartalmazza a sorozat összes jellegzetességét, köztük a brutális harcrendszert, az egyedi pályadizájnt és a magával ragadó történetmesélést, ami minden döntésedre reagál. Lenyűgöző karaktereivel és káprázatos akciójával a Death of the Outsider tökéletes belépő pont a Dishonored-sorozat újoncai számára, a rajongóknak pedig jelentős előrelépést hoz játékmenet és a világ tekintetében egyaránt.

PREY

A Prey keretében te vagy az első idegen erőkkel felruházott ember a Talos I fedélzetén. Az űrállomást ellenséges idegenek rohanják le, és most rád vadásznak. Ahogy beleásod magad a Talos I és saját múltad sötét titkaiba, az állomáson talált eszközöket, eszedet és szokatlan képességeidet bevetve kell túlélned, és legyőznöd az idegen Typhon fenyegetést. A Talos I és legénységének sorsa a te kezedben van.

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles