Hisense 75" 75A6BG 4K UHD Smart LED TV

Hisense 75" 75A6BG 4K UHD Smart LED TV

Márka:HISENSE
Cikkszám:359425
Elérhetőség:Rendelhető
  • 329 032Ft

  • Nettó: 259 080Ft

4K RESOLUTION

Négyszerese a Full HD-nak

Vedd észre mi hiányzik az éles tiszta képhez: ez négyszerese Full HD felbontásnak.

 

DOLBY VISION HDR

Minden részlet számít

A kép legsötétebb és legfényesebb területein elveszett részletek megmaradnak, dinamikusabb megjelenést biztosítva.

 

DTS VIRTUAL:X

Közvetlenül a színpadnál

Ez a tévé egy skálázható és sokoldalú, fejlett utólagos hangfeldolgozási rendszerrel készült, amely magával ragadó élményt hoz létre a vertikális hangtartomány virtualizálásával, a hagyományos sztereó és 5.1 hangzás felett.

 

POWERED BY VIDAA U5.0

Egyszerűen ragyogó Smart TV

A VIDAA egy villámgyors és egyszerű Smart rendszer, amely megkímél a szokásos rendszerek betöltési idejétől és gyors hozzáférést biztosít a legnépszerűbb alkalmazásokhoz, még izgalmasabbá téve ezzel az okostévé használatát.

 

VIDAA VOICE CONTROL

Nem kell nyomni, csak mondd ki!

Nincs szükséged külső eszközökre és egyéb asszisztensekre, a VIDAA készen áll segíteni. Filmet, zenét vagy időjárás előrejelzést keresel? Csak szólíts!

 

SPORT MÓD

Ne hagyj ki egyetlen fontos eseményt sem!

Amikor Hisense TV sportot érzékel, Sport módba kapcsol a magával ragadó élő stadionélmény érdekében.

 

GAME MODE & ALLM

Izgalmasabb játékélmény

"A játékmód növeli annak esélyét, hogy legendás győzelmeket arass azáltal, hogy a TV jelentősen csökkenti a bemeneti jel késését (azt az időt, amely a gomb lenyomása és a cselekvés között telik el a játékban). A Hisense tévék input lag-ja akár 16 ms * -ra is csökkenhet. * Az adatok belső tesztelési szabványokon alapulnak és a tesztkörnyezettől vagy az adott típustól függően változhatnak. "

 

ULTRA VIEWING ANGLE

A szépség sem múlandó, ha ezen a tévén nézzük

Az Ultra Viewing Angle technika megőrzi a képminőséget a különböző betekintési szögekből is. A Hisense TV garantálja, hogy családod vagy barátaid számára ugyanazt a képi élményt biztosítja, bárhol is üljenek a kanapén.

 

AI PICTURE OPTIMIZATION

Automatikusan optimalizál minden képkockát

Az AI Picture Optimization technológia 11 valós idejű jelenet intelligens felismerésével rendelkezik és automatikusan képes azonosítani és optimalizálni a képi beállításokat, hogy a tévézési élmény a lehető legélénkebb és legvonzóbb legyen számodra.

 

TÜV LOW BLUE LIGHT

Az egészséged a legfontosabb

A TÜV Rheinland által hitelesített Hisense A6 bizonyítottan minimalizált kék fény kibocsátással rendelkezik. Ezzel még hosszú tévézés esetén is megvédi a szemet, csökkentve a szemfáradtság érzését is.

 

PRECISION COLOUR

Lásd meg a valaha látott legszebb piros színt

A Hisense UHD TV különféle színárnyalatokat hoz létre 10 bites színmélységgel, ezáltal valódi piros színeket biztosít a képernyőn.

 

REMOTENOW

A mobiltelefon mint távirányító

A VIDAA magába foglalja a jelenlegi legnépszerűbb alkalmazásokat, tengernyi tartalommal. A VIDAA-t egy zárt rendszernek tervezték, hogy megvédje az magánéleted és megtartsa a tévéd sebességét. A VIDAA az idő múlásával sem lassul be.

 

MULTI-CONNECTIVITY

Egy TV, végtelen lehetőségekkel

Bővítsd lehetőségeidet. A HDMI portokkal, az USB csatlakozók, a WiFi és a Bluetooth segítségével több eszközt és külső forrást csatlakoztathatsz a tévéhez.

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles