Deerma MQ813W fehér akkumulátoros textilborotva

Deerma MQ813W fehér akkumulátoros textilborotva

Márka:DEERMA
Cikkszám:344341
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 7 198Ft

  • Nettó: 5 668Ft
Termékinformációk:

Vigyázz a ruháidra!
A Deerma multifunkcionális ruhaborotva segítségével könnyedén rendbe hozhatja ráncos kabátját, pulóverét vagy blúzát. Könnyen betölthető és kompakt méretének köszönhetően kényelmesen használható, bárhol is van. A 7000-es fordulatszámú motorral és a megbízható hármas pengével ruhái hamarosan újszerűek lesznek.

Felejtsd el a problémás hajat!
A borotva rendkívül kompakt és praktikus kialakítású. A funkcionalitás növelése és egyben jelentős helymegtakarítás érdekében a fogantyújába ragasztóhengert helyeznek el. Ha van otthon kutyája vagy macskája, akkor nem kell attól tartanod, hogy a nehezen eltávolítható szőrzete beszennyezi a ruháit – könnyen leszedheti, és újra remekül fog kinézni.

Lenyűgöző teljesítmény:
A nagyméretű borotvafej felelős a készülék hihetetlenül hatékony működéséért. Sőt, amikor a kések forognak, szívóvákuum keletkezik, amely beszívja a levágott hulladékot. Ez lehetővé teszi a borotva számára, hogy villámgyorsan távolítsa el a hulladékot az anyag felületéről.

Gyors és kényelmes töltés:
A borotváját kényelmesen töltheti USB-kábelen keresztül, normál töltővel vagy powerbankkal. Mindössze 2 óra töltés elegendő ahhoz, hogy akár 45 percig is használja. Ennek köszönhetően igazán sok ruhadarabot tud egyszerre gondozni.

Csak nyomja meg a gombot:
A borotva kezelése rendkívül egyszerű. Ezt egy nagy, kényelmes gomb teszi lehetővé, amely gyors reagálást és megbízható működést biztosít. A termék egy kis LED-del is fel van szerelve, amely jelzi, ha a töltés folyamatban van. Ennek köszönhetően mindig tudja, mi történik a készülékével.

Tartósság és biztonság:
A készülék tartós anyagokból készült. A legjobb minőségű pengék hatékonyan vágják le a mohát. Ugyanakkor a borotva teljes biztonságot nyújt. A méhsejtszerű védőháló megvédi Önt a sérülésektől, ruháit pedig a véletlen sérülésektől.

Kényelmes használat otthon és útközben:
A borotva könnyű és kézreálló, ami rendkívül kényelmessé teszi a használatát. Nem fog túl sok helyet foglalni otthonában, így használata nem okoz kellemetlenséget. Könnyedén beillesztheti bőröndjébe vagy hátizsákjába, és magával viheti utazásra – az esztétikusan ráncos ruhák soha nem rontják el üzleti útját vagy nyaralását.

- Névleges feszültség 3,7V
- Súly 190g
- Mérete 192*70*7mm
- Töltőfeszültség 5V
- Töltési idő kb. 2 óra
- Az akkumulátor élettartama Akár 45 perc
- Zajszint <75 dB

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles