Tesla TSL-SEN-SIREN intelligens sziréna

Tesla TSL-SEN-SIREN intelligens sziréna

Márka:TESLA
Cikkszám:354054
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 12 395Ft

  • Nettó: 9 760Ft

Az intelligens sziréna mindig korai figyelmeztetést ad 

Ha valami történik otthon, ami kárt tehet Önben vagy kárt tehet tulajdonában, a Tesla Smart Sensor sziréna értesíti Önt. És nem csak hangjelzéssel, hanem megkülönböztető fényjelzéssel is.

 

Jellegzetes hangzás 

Veszély esetén a Tesla Smart Sensor sziréna 100 dB-es fény- és hangjelzést használ, amelynek hangereje, hogy képet kapjunk, egy helikopteréhoz hasonlítható.

 

Kölcsönös kommunikáció 

A ZigBee protokoll lehetővé teszi, hogy az intelligens eszközök kommunikáljanak egymással. Ez azt jelenti, hogy például, ha egy füstérzékelő füstöt észlel, riasztja a Tesla Smart Sensor szirénát, amely ezután hangjelzést ad.

 

Minden az alkalmazásban 

Nem kell otthon lenned ahhoz, hogy tudd, valami nincs rendben. A telefonon lévő intelligens alkalmazás folyamatosan értesíti Önt.

 

Az eszközök kommunikálnak egymással 

A Tesla Smart Sensor sziréna a ZigBee protokollnak köszönhetően ismeri meg a veszélyt, amelyen keresztül egyes okosotthoni funkciók kapcsolódnak. Többek között értesítést fog kapni okostelefonjára vagy táblagépére, amelyet egyszerűen csatlakoztathat ezekhez az eszközökhöz.

 

Minden a te irányításod alatt áll 

A sziréna kezelése nem bonyolult. Az egyszerűen letölthető és telepíthető alkalmazáson keresztül mindent figyelemmel kísérhet. Android és iOS eszközökkel is kompatibilis. A szirénát tetszés szerint beállíthatja. A riasztó 100 dB hangjelzést ad ki.

 

Mindenre készen áll 

A sziréna tartós anyagból készült, így ellenáll a kedvezőtlen körülményeknek. Tehát utolsó leheletéig szolgálni fog.

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles