Logitech Zone Vibe 100 Bluetooth mikrofonos rózsaszín fejhallgató

Logitech Zone Vibe 100 Bluetooth mikrofonos rózsaszín fejhallgató

Márka:LOGITECH
Cikkszám:356601
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 55 919Ft

  • Nettó: 44 030Ft

Tapasztalja meg a Logitech Zone Vibe 100 vezeték nélküli fejhallgatók átélhető hangzását. Irodába is profi megoldás. Alkalmi megoldás otthonra. Az Ön munka- és játékstílusához tervezték.

 

TALÁLJON RÁ SAJÁT ÚTJÁRA

Miért elégedne meg az unalmas megoldásokkal? Fejezze ki egyedi stílusát a Zone Vibe 100 vezeték nélküli fejhallgatóval. Kompatibilis az ismert videókonferencia-platformokkal, amelyeket naponta használ. Kiemelkedő hang akár munkához, akár pihenésre. 25%-ban fogyasztóktól származó újrahasznosított műanyagból készült 4a tartozékokon és a csomagoláson kívül a fenntarthatóbb környezet érdekében.

 

MUNKÁRA ÉS JÁTÉKHOZ TERVEZVE

Ön nem egydimenziós, hanem egy vibráló és sokoldalú személyiség. A Zone Vibe 100-zal önmaga lehet a munkában és otthon egyaránt. Hajtsa le a mikrofont, mikor dolgozik, de hajtsa félre filmezéskor és zenehallgatáskor.

 

KÖNNYŰ VIDEÓÉRTEKEZLETEK OTTHONRÓL

Dolgozzon otthonról anélkül, hogy kiesne a ritmusból. Kompatibilitása a népszerű értekezleteket és hívásokat segítő platformokkal leegyszerűsíti a csatlakozást bármilyen megbeszéléshez. A felhajtva némítható zajszűrő mikrofon minimálisra csökkenti a háttérzajokat, hogy az Ön hangja mindig érthető legyen.

 

KÉNYEZTESSE MAGÁT MAGÁVAL RAGADÓ HANGZÁSSAL

Merüljön el a 40 mm-es hangszórók által létrehozott teljes és gazdag hangélményben. Keltse életre a zenét és az értekezleteket az erőteljes mély és a tiszta magas hangokkal alacsony torzítás mellett.

 

LEGYEN TELJES VEZETÉK NÉLKÜLI SZABADSÁGA

Mozogjon szabadon irodájában vagy otthonában, és maradjon kapcsolatban a többpontos Bluetooth® segítségével. Egy teljes töltés akár 20 órányi zenehallgatásra vagy 18 órányi beszélgetésre elegendő.5Az akkumulátor üzemideje a felhasználótól és a használati körülményektől függően változhat. Alacsony akkumulátortöltöttség? 5 perces töltéssel akár egyórányi zenehallgatási időt nyerhet.

 

KISEBB SÚLY. NAGYOBB KÉNYELEM.

Azzal, hogy könnyebb a legtöbb fülre helyezhető fejhallgatónál, a Zone Vibe 100 egy nagyszerű teljesítményű mikrofonos fejhallgató és akár órákon át is viselhető. Memóriahabnak6A kép csak szemléltetésül szolgál, a tényleges termék eltérhet az itt láthatótól. és a puha, kötött szövetnek hála a kényelem akár órákon át biztosított.

 

EGYSZERŰ VEZÉRLÉS GOMBNYOMÁSRA

A kezelőszervek kényelmesen, a mikrofonos fejhallgató mindkét oldalán megtalálhatók, melyekkel elindíthatja vagy szüneteltetheti a zenét, hívásokat kezdeményezhet és zárhat le, beállíthatja a hangerőt és elvégezheti a Bluetooth-párosítást.

 

AZ ÉLMÉNY TESTRESZABÁSA

Vegye kezébe a zenei és az értekezlet élményének irányítását a Logi Tune-nal. Állítsa be az önhangot, a mikrofon szintjét és a hangszíneket a legmegfelelőbb audioélmény eléréséhez a Logi Tune asztali vagy mobilalkalmazással 7A Logi Tune alkalmazás jelenleg az alábbi nyelvek mikrofonos fejhallgatón át kiadott hangutasításait támogatja: angol, francia, német, olasz, spanyol és portugál. a Logitech mikrofonos fejhallgatók számára Továbbá tartsa naprakészen eszközeit, és csatlakozzon a megbeszélésekhez egyetlen kattintással.

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles