Delock 27180 USB fekete mikrofonos fejhallgató

Delock 27180 USB fekete mikrofonos fejhallgató

Márka:DELOCK
Cikkszám:341653
Elérhetőség:Rendelhető
  • 14 082Ft

  • Nettó: 11 088Ft
Ez a Delock USB fejhallgató alkalmas hangjelek lejátszására és felvételére, használható munkához, otthon vagy kisebb üzleti felhasználásra. Ideálisan használható Skype-, videokonferencia vagy online kurzusok esetén.

Lehetséges hangrögzítés és jó sztereó hangminőség
A flexibilis mikrofon karnak köszönhetően a mikrofon ideálisan rögzíti és továbbítja a hangot megfelelő hangerőben és tisztán. A fejhallgató akár 16 Bit / 48 kHz mintavételi sebességet is biztosít és így DVD minőségben tud lejátszani és rögzíteni hangot.

Kényelmes használat/viselet
A fejhallgató puha fülhallgató résszel rendelkezik, és különösen könnyű mintegy 126 gramm. A fejpántrész állítható a szükséges méretre. Így a fejhallgató hosszan tartó használat esetén is kellemes és komfortos érzést biztosít.

Kábelen lévő távirányító és némító gomb
A kábel felszerelt egy távirányítóval, amely használható szükség esetén a fejhallgató hangerejének beállítására. A némító gomb használható a mikrofon azonnali elnémítására. A piros LED felgyullad a távirányítón, amikor a mikrofon elnémított.

Plug & Play
Az USB Plug & Play funkciónak köszönhetően a fejhallgató azonnal használható és nincs szükség meghajtó telepítésére. A fejhallgató kompatibilis minden elterjedt operációs rendszerrel, mint a Windows, Mac OS, Chrome OS és a Linux.

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles