World War Z Aftermath Nintendo Switch játékszoftver

World War Z Aftermath Nintendo Switch játékszoftver

Márka:KOCH MEDIA
Cikkszám:324897
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 10 983Ft

  • Nettó: 8 648Ft

World War Z: Aftermath tartalmazza a World War Z Game of the Year Edition összes tartalmát!

 

Max Brooks világhírű könyve, a Zombiháború alapján készítette el a Saber Interactive a kooperatív játékát a World War Z-t. A játék fókuszában a túlélés áll és ezért mindent meg kell tenned. Járj be számtalan világot, mint New York, Moszkva, Jeruzsálem vagy Tokió. A túlélés érdekében számtalan fegyver és csapda áll rendelkezésedre, miközben megtervezed a taktikát, mellyel sikerül túlélned a zombikat. Készen állsz a túléléshez, hogy megúszd ezt az ijesztő kalandot és szembenézz zombikkal?


A World War Z-ben valódi folyóként tör rád a milliónyi zombi, képes leszel a legvégéig talpon maradni vagy elsodor a lendületük?


A játékban lehetőséged van választani a négy karakter közül valamint hat karakterosztály közül választhatod ki a számodra legideálisabbat. Megtalálod a Gunslinger-t, aki a többieknél nagyobbat sebez és gyorsabban tölt. A Hellraiser a robbantásokra és a fertőzöttek tömeg irtására szakosodott. A harcban elengedhetetlen egy Medic, aki a gyógyításokért felel. A Fixer mások lőszerével gazdálkodik, miközben mesterlövész puskát használ. A tűz specialista Exterminátor és a különleges Slasher, aki késsel indul a harcba. A kampány módban a városokban kell túlélned a hordák támadását 3 alkalommal. Van, amikor a taktikázás kap helyet és mindenféle csapdát kell felállítanod, mielőtt jön a zombi horda. Legyél egyedül vagy barátaiddal alakíts ki 4 fős csapatot, a horda kellően meg fog dolgoztatni mindenkit a túlélés érdekében!

  • Éld túl a zombik támadását, miközben számos helyszínre ellátogathatsz
  • Változatos fegyverek és csapdák a számtalan fajta zombi ellen, amik mind más speciális képességgel rendelkeznek
  • Vegyél részt az ütközetben egyedül vagy online 3 másik játékossal és fékezzétek meg a hatalmas áradatot

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles