World War Z: Aftermath PS4 játékszoftver

World War Z: Aftermath PS4 játékszoftver

Márka:KOCH MEDIA
Cikkszám:324895
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 7 792Ft

  • Nettó: 6 136Ft

World War Z: Aftermath tartalmazza a World War Z Game of the Year Edition összes tartalmát!

 

A World War Z: Aftermath egy co-op lövöldözős játék, ami az eredeti World War Z továbbfejlesztett változata, mellyel már több mint 15 millió játékos kedvence lett. Harcolj a zombi hordákkal egy intenzív történetben, új helyszínekkel világszerte. A játék támogatja a cross-playt, így konzolosok és PC-sek vállvetve küzdhetik át magukat a zombik áradatán. Játssz együtt három barátoddal vagy egyedül és akkor társaidat a gép fogja irányítani. Szerezd vissza Vatikánvárost egy epikus csatában Rómában, és csatlakozz a túlélőkhöz Oroszországban a havas Kamcsatka-félszigeten.

 

Új történetek egy háborús világból

Hódítsd vissza Vatikánvárost egy epikus csatában Rómában, és csatlakozz a túlélőkhöz Oroszországban a havas Kamcsatka-félszigeten egy teljesen új történet küldetésben. Játssz új és visszatérő karakterekkel, miközben harcba indulsz az élőholtak ellen egy teljesen új közelharci rendszerben. Vess be egyedi mozdulatokat, perkeket és használj olyan kétkezes fegyvereket, mint a sickle vagy a cleaver. Kerüld el az új élőholt szörnyeket, köztük a húsra éhező patkányrajokat, akik teljes káoszt okozhatnak csapatodban.

 

A zombik következő generációja

Játssz újgenerációs konzolokon elképesztő 4K látványban és 60 FPS képfrissítésben. Éld túl az egyre nehezebb zombik végtelen hullámát az új Horde Mode XL módban, melyben az eddigiekhez képest jóval több zombival kell szembenézned.

 

Új osztály és játékmód

Immár testközelből nézhetsz farkasszemet a zombikkal, az Aftermath-ben elérhető a belsőnézetes mód. Ismerd meg mind a nyolc egyedi osztályt: Gunslinger, Hellraiser, Slasher, Medic, Fixer, Exterminator, Dronemaster és az új Vanguard. Mindegyik osztály egyedi perkekkel rendelkezik és más-más játékstílust igényelnek. Szabd testre fegyvereidet, hogy túlélj minden kihívást és teljesítsd a napi feladatokat, melyek bónuszjutalmakat is rejtenek az igazán elszánt zombivadászoknak.

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles