Deerma DR035S 0,35l fehér hordozható elektromos termosz- és vízforraló

Deerma DR035S 0,35l fehér hordozható elektromos termosz- és vízforraló

Márka:DEERMA
Cikkszám:344327
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 15 301Ft

  • Nettó: 12 048Ft
Termékinformációk:

A Deerma DR035S elektromos termosz és vízforraló nem csak a víz felforralását teszi lehetővé, hanem fenntartja a jelzett hőmérsékletét is. Mindössze 350 g súlyú és viszonylag kicsi, így bárhová magaddal viheted, ahol csak szükséged van rá. 304-es rozsdamentes acélból készült, és 3 rétegű szigetelése megóv a leforrázástól. A jól leolvasható érintőpanel képernyő megkönnyíti a készülék kezelését, és lehetővé teszi az ital aktuális hőmérsékletének ellenőrzését. A termék csak víz melegítésére és tárolására alkalmas - más folyadékok és anyagok, mint a gyümölcs, gyümölcslé vagy tej nyomásnövekedést és a termosz tömítésének kioldását okozhatják.

Hordozható termosz és vízforraló egyben:
Mostantól szinte bárhol ihat meleg kávét vagy teát. A Thermos Deerma DR035S rendkívül könnyű, űrtartalma 350 ml. Mérete egy kis üveg vízre hasonlít. Könnyedén elfér a bőröndödben, hátizsákodban vagy akár a kézitáskádban, és magaddal viheted nyaralásra vagy üzleti útra. Akkor is jól jön, ha gyermekével utazik – biztosan értékelni fogja, hogy bármikor készíthet tejport.

Állítsa be a hőmérsékletet igényeinek megfelelően:
Szeretné, hogy a termoszban lévő víz hőmérséklete elérjen egy bizonyos értéket, és folyamatosan ugyanazon a szinten maradjon? Deermával ez lehetséges! Most elkészítheti a tökéletes csésze kávét, teát vagy tejet gyermeke számára, és biztos lehet benne, hogy az ital kellően forró. A termosz segítségével 40-90°C tartományban, 1°C-os pontossággal állíthatja be azt a hőmérsékletet, amelyre a víz felmelegszik. A készülék automatikusan a kiválasztott szinten tartja a hőt akár 8 órán keresztül.

Gyors és biztonságos vízforralás:
Egy speciális biztonsági szelep automatikusan felügyeli a nyomást a termoszban, és szükség esetén azonnal kiengedi. Ez azt jelenti, hogy még akkor is nyugodtan forralhatunk benne vizet, ha a fedél le van zárva, így elkerülhető a szennyeződések bejutása. Mennyi időre van szüksége? Nagyon kevés! Az alkalmazott technológiának köszönhetően a DR035S mindössze 8,5 perc alatt képes felforralni a vizet.

Csúcsminőségű anyagok:
A termosz biztonságos 304-es rozsdamentes acélból készült, így biztosítva, hogy a víz forralásakor ne csapódjanak ki szennyeződések, és nem kell aggódnia a kellemetlen szagok miatt. Ennek az anyagnak a használata hozzájárult a készülék páratlan tartósságának és savakkal, rozsdásodással és egyéb sérülésekkel szembeni ellenálló képességéhez is.

Kényelmesen hozzáférhet a legfontosabb funkciókhoz és információkhoz:
Igya kedvenc italait anélkül, hogy félne a leforrázástól. A termosz precíz érzékelővel van felszerelve, amely valós időben méri a víz aktuális hőmérsékletét, majd egy jól olvasható képernyőn megjeleníti annak értékét. A kijelző mellett elhelyezett 2 érintőgomb teszi lehetővé a készülék kényelmes kezelését. Ezekkel beállíthatja a kívánt hőmérsékletet, vagy kiválaszthatja a vízforralás funkciót.

A biztonságod érdekében:
A készülék alacsony, 300 W-os energiafogyasztásával tűnik ki, és biztosítja a szükséges biztonságos használatot. A beépített érzékelő figyeli a termosz belsejében a hőmérsékletet, és automatikusan kikapcsolja, ha túl meleg lenne. A 3 rétegű szigetelés megakadályozza a túl gyors hőveszteséget, és megóv a leforrázástól. Sőt, a tápcsatlakozót egy porálló szilikon záróelem is védi.

Praktikus csésze – minimálisra csökkenti a szivárgás kockázatát:
A termosz kupak kényelmesen használható hordozható bögreként is szolgál, így bármikor élvezheti a meleg italt. PP műanyagból készült, amely élelmiszerrel érintkezve biztonságosan használható. Nem kell aggódnia az esetleges szivárgások miatt sem. A bögre megbízható tömítéssel van ellátva, amely lehetővé teszi, hogy kényelmesen vigye a termoszt a hátizsákjában vagy kézitáskájában, anélkül, hogy az ott található egyéb tárgyakat elárasztotta volna.

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles