Xiaomi Viomi V-RVCLM26B V3 fekete száraz-nedves takarítórobot

Xiaomi Viomi V-RVCLM26B V3 fekete száraz-nedves takarítórobot

Márka:VIOMI
Cikkszám:344366
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 121 385Ft

  • Nettó: 95 579Ft
Termékinformációk:

A Viomi V3 automata porszívó nedves tisztítási funkcióval praktikus eszköz az átfogó padlótisztításhoz és sterilizáláshoz. Megbízható motor, strapabíró akkumulátor, amely akár 1,5 órányi porszívózást garantál, intelligens szoftver és többféle üzemmód közül választhat – minden eddiginél könnyebbé teszi a tisztítást. A 0,5 literes 2 az 1-ben tartály hatékony porszívózást és tisztítást tesz lehetővé. A márka a Xiaomi ökoszisztéma része, és a Xiaomi otthoni alkalmazást használja a még nagyobb irányítás érdekében. A V3-mal otthona tisztaságtól ragyog!

3 tisztítási móddal nemcsak a padlót tisztíthatja hatékonyan. Ha különösen szennyezett, akkor először a porszívózást, majd a mosást érdemes beállítani. A leghatékonyabb és időtakarékos mód - egyidejű mosás és porszívózás - mérsékelten szennyezett padlón működik. Ha a padló csak enyhén szennyezett, csak gyorsan porszívózza fel. A rendelkezésre álló módok használatával könnyen takaríthat, és értékes időt takaríthat meg.

2 hatékony padlótisztító mód - S és Y:
A V3 kétféle módon teszi lehetővé a padlómosást. S-módban gyorsan eltávolítja a port és garantálja a nagy hatékonyságot. Y-módban ide-oda mozog, hogy kétszer megtisztítsa a felületet és felporszívózza a vonalak közötti hézagokat. Az üzemmódokat szabadon változtathatja és az Ön igényeihez igazíthatja – a Viomi minden emeletről tökéletesen gondoskodik.

Forradalmi felmosó:
Az új generációs 550 ml-es víztartály alapos tisztítást biztosít a szivárgás veszélye nélkül. A továbbfejlesztett elektronikus szivattyú 3 fokozatú vízáramlás-szabályozással mindig fenntartja az optimális nyomást, és minimálisra csökkenti a szivárgás, elárasztás vagy a robot szennyeződésének kockázatát. Mindez a nagy felmosófelülettel kombinálva biztosítja, hogy a padló egyetlen része se maradjon ki a tisztítás során. Sőt, az automatikus vízszabályozó rendszer leállítja a víz kibocsátását a gép töltése közben.

Nagyméretű portartály:
A nagy, 550 milliliteres portartály biztosítja a porszívó nagy hatékonyságát. Ne aggódjon amiatt, hogy túl gyakran kell kiürítenie a tartályt – a Viomi V3 az Ön kényelmét szolgálja.

Mondjon búcsút a vírusoknak, baktériumoknak és allergéneknek:
A felmosó segítségével a padlót is sterilizálhatja. A Viomi hatékonyan eltávolítja az E.coli baktériumok és a staphylococcus aureus akár 99%-át. Nincs szükség fertőtlenítőszerekre vagy más speciális készítményekre – a V3 önmagában is könnyedén kezeli a vírusokat és baktériumokat. A porszívó hatékony, réz- és ezüstionokat használó HEPA szűrőrendszerrel is fel van szerelve – ennek köszönhetően hatékonyan küzd a por és egyéb allergének ellen. Segítségével könnyen kialakíthat egy barátságos, biztonságos és szennyezésmentes környezetet.

Továbbfejlesztett motor:
A Japánból importált új kefe nélküli motor 20%-kal, 2600 Pa-val növeli a szívóteljesítményt. Ezzel a Viomi könnyedén megtisztítja a padlót a portól és a törmeléktől. Még a legmakacsabb szennyeződésrészecskék sem fognak ellenállni az erejének.

Nem fél semmilyen akadálytól:
A Viomi 12 érzékeny érzékelővel van felszerelve – ezek közé tartoznak a szélérzékelők, a le- és hátranézés, a felmosó, a portartály, a motorfordulatszám, a felfüggesztés és az ütközés elkerülő panel. Segítenek a készüléknek elkerülni a lépcsőket, a bútorokkal való ütközést, és minimalizálják a leesés kockázatát. A porszívó akár 2 cm-es magasságig is leküzdi az akadályokat – így nem lesz ijesztő a szőnyegektől vagy a küszöböktől.

Tartós akkumulátor – intelligens töltés:
A Viomi V3 akkumulátor akár 200 perc intenzív munkát is kibír. Ez elegendő egy nagy lakás vagy ház alapos tisztításához, akár 250 m2-ig. A porszívó intelligensen reagál az akkumulátor állapotára – ha az akkumulátor lemerül, a készülék felhajt a dokkolóállomásra, feltölti magát, majd folytatja a tisztítást.

Intelligens szoftver:
A készülék intelligens működéséről egy 4 magos Cortex-A7 processzor gondoskodik SLAM algoritmussal kombinálva. Ezeknek köszönhetően a porszívó könnyen megtalálható. Arra is képes, hogy pontosan megrajzolja és memorizálja a tisztítási útvonalat. A precíz LDS-navigációval felszerelve azonnal átvizsgálja a szobákat, és pontos térképeket készít róluk a hatékony tisztítás érdekében. A robot gyorsan kitakarítja a szűk helyeket, nem kering, és mindig a legrövidebb, de optimális útvonalat választja. Mindezek révén a V3 nemcsak a padlótisztításban hatékony, hanem időt és energiát is megtakarít.

Takarítási útvonalak lehetősége:
A porszívó akár 5 alaprajzot is képes megjegyezni, így nagy házakhoz vagy szintes lakásokhoz is alkalmas. A Viomi szoftver segítségével saját takarítást is megtervezhet. Válasszon ki egy adott területet a térképen, amelyet meg szeretne tisztítani, vagy állítson be egy virtuális falat, amely megakadályozza, hogy az eszköz olyan helyekre jusson, amelyeket nem kell tisztítani. Ön dönti el, hogyan működjön a Viomi V3 - stílusát könnyedén az Ön igényeihez és elvárásaihoz igazíthatja.

Egy alkalmazás, amely optimalizálja a tisztítást:
Használja a speciális alkalmazást a takarítás gondos megtervezéséhez. Segítségével beállíthat egy konkrét ütemezést a V3 számára. Állítsa be a megfelelő órákat, üzemmódot és egyenletes elszívási szintet és vízmennyiséget a tisztításhoz – a Viomi megadja a szükséges szabadságot. Az alkalmazás emlékezteti a tartozékok cseréjére is. A porszívót a XiaoAi Audio rendszerrel is integrálhatja, és élvezheti a hangvezérlést. Ön dönti el, hogyan kívánja használni a Viomi V3-at – állítsa be igényeihez, és élvezze a fényes padlót.

A dobozban:
- Viomi V3 intelligens porszívó
- Töltő állomás
- Tápegység
- Főkefe
- Víztartály
- Víztartály / por 2 az 1-ben
- Többször használható nedves törlőkendő
- Többször használható nedves és száraz törlőkendő
- Eldobható felmosórongy
- 2 x oldalkefe

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles