Xiaomi Viomi S9 Alpha Smart porgyűjtő állomással fekete száraz-nedves takarítórobot

Xiaomi Viomi S9 Alpha Smart porgyűjtő állomással fekete száraz-nedves takarítórobot

Márka:VIOMI
Cikkszám:344363
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 178 491Ft

  • Nettó: 140 544Ft
Termékinformációk:

Intelligens Viomi S9 Alpha robot – rendbe hozza a házát!

A Viomi S9 Alpha Intelligent Robot alaposan megtisztítja otthona padlóját, miközben mással foglalkozik. Akár 2700 Pa szívóteljesítményével, valamint porszívó és nedves tisztítási funkciójával minden helyiséget átfogóan és hatékonyan megtisztít. A speciális töltőállomás és a szemetestartály automatikus ürítése, az akár 220 perces munkaidő, valamint az intelligens szobaszkennelés és több térkép tárolásának funkciója rendkívül egyszerűvé és kellemessé teszi a készülék használatát.

Még az idegesítő szennyeződésekkel is megbirkózik.:
A Japánból származó, csendes, kefe nélküli motor akár 2700 Pa szívóerőt biztosít. Ennek köszönhetően az S9 Alpha könnyedén kezeli a legnehezebb hulladékot is. Gyorsan eltávolítja a port, a hajat és az apró törmeléket. A főkefe elég közel van a padlóhoz ahhoz, hogy hatékonyan tisztítsa és szívja fel a szennyeződést még a csempe vagy a panelek közötti kis résekből is. Ugyanolyan jól működik szőnyegen. A hatékony poreltávolítást egy fejlett HEPA szűrőrendszer támogatja, amely tiszta, biztonságos, allergénmentes hellyé varázsolja otthonát.

Nem kell többé üríteni a szemeteskukát.:
Az intelligens Auto-Dumping 2.0 rendszer lehetővé teszi a hulladéktartály automatikus ürítését. Ez minimálisra csökkenti a tartály túltöltésének vagy eltömődésének kockázatát. Ezt a veszélyt csökkenti a rendkívül rövid cső is, amely mindössze 381 mm hosszú. A szemeteszsák űrtartalma akár 3 liter is lehet – csak havonta egyszer cserélje ki. Erre nem is kell emlékezni – ha eljön a megfelelő idő, a töltő- és ürítőállomás LED-kijelzője ennek megfelelő értesítést jelenít meg.

Gondoskodni fog a padlójáról:
Az S9 Alpha padlót is felmoshat. A továbbfejlesztett mikroszivattyúnak köszönhetően állandóan tartja a nyomást és gondosan szabályozza a víz áramlását, megakadályozva a szivárgást. A vékony szálból készült cserélhető felmosó csökkenti a szennyeződésekkel való érintkezést, és segít megőrizni egészségét. A 250 ml-es tartály lehetővé teszi akár 250 m2 összterületű padlók alapos lemosását. A Viomi S9 Alpha 3 fokozatú áramlási sebesség beállítást is kínál.

Meg fog lepődni a hosszú munkaidővel:
A Viomi S9 Alpha nagy teljesítményű, 5200 mAh-s akkumulátorral van felszerelve. Ennek köszönhetően a készülék körülbelül 3,6 órát tud működni. Ilyen hosszú idő alatt hatékonyan tisztítja meg akár 320 m2 összterületű padlókat is. Többé nem kell attól tartania, hogy túl gyakran kell töltenie a robotot. Az S9 Alpha egy feltöltéssel többször is alaposan megtisztítja otthonát!

Tisztítási módok és útvonalak az Ön igényei szerint:
Válasszon a 3 S9 Alpha mód közül, hogy alaposan megtisztítsa otthona padlóját. A robot egyszerre tudja porszívózni, mosni vagy porszívózni és mosni. 2 takarítási útvonal is elérhető - S és Y. Az előbbi ideális a mindennapi használatra, gyors és hatékony tisztítást tesz lehetővé. A második kétirányú tisztítást jelent, amely lehetővé teszi a legnehezebb szennyeződések eltávolítását is.

Fedezze fel az intelligens megoldások előnyeit!
Az LDS 2.0 lézerrel felszerelt robot intelligensen átvizsgálja a szobákat, és térképeket készít róluk, hogy optimálisan igazítsa a takarítási útvonalakat, így energiát takarít meg. Az akár 8 m-es hatótáv és a 6x360°-os, 2016 Hz-es frekvencia még hatékonyabbá teszi ezt a funkciót – a lehetséges pontossági eltérés nem haladja meg a 2%-ot. A Viomi S9 Alpha akár 2 cm magas akadályokat is le tud győzni, és elkerüli a becsípődést a bútorok alá. Semmi sem akadályozhatja meg, hogy kitakarítsa a házát!

Élvezze a korlátlan irányítást!
Egy speciális alkalmazás segítségével részletes munkarendet tervezhet a robot számára. Lehetőség van nem csak az egyes helyekre vonatkozó tisztítási idők beállítására, hanem a megfelelő szívóteljesítmény vagy vízáramlási szint beállítására is. Az S9 Alpha megjegyzi a padló- és szobatérképeket, hogy még pontosabban megtisztítsa azokat. Automatikusan felismeri a szobákat, és tetszés szerint rendbe teszi őket. Virtuális falakat is elhelyezhet, hogy az eszköz ne kerüljön olyan helyekre, ahol nincs szükség porszívózásra. Ha pedig hanggal szeretné irányítani robotját, párosítsa egy speciális hangszóróval, amely külön megvásárolható.

Specifikáció:
- S9 Alpha modell
- Méretek 350x350x98mm
- Súly kb. 3,8 kg
- Névleges feszültség 14,4V
- Névleges teljesítmény 50W
- Az akkumulátor kapacitása 5200 mAh

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles