Xiaomi Viomi VXKJ03 Smart Air Purifier Pro fehér intelligens légtisztító

Xiaomi Viomi VXKJ03 Smart Air Purifier Pro fehér intelligens légtisztító

Márka:VIOMI
Cikkszám:344365
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 80 114Ft

  • Nettó: 63 082Ft
Termékinformációk:

Tiszta levegő minden szobában:
A Viomi Smart Air Purifier egy olyan eszköz az igényes felhasználók számára, amely nemcsak a levegőt tisztítja meg a szennyező anyagoktól, hanem a vírusoktól és baktériumoktól is. Csendes működésével és hatékony négyfokozatú szűrésével éjjel-nappal tiszta levegőt biztosít.

Komplex szűrés:
A négylépcsős szűrés átfogó levegőtisztítást tesz lehetővé. Az első réteg egy nylon szőtt 40 szem szűrő, amelyet a nagyobb részecskék felfogására terveztek. Ezután egy tisztító ezüst- és rézionokkal ellátott HEPA-szűrő hatékony védelmet nyújt a mikroorganizmusok ellen. Egy másik aktív szén bevonat kiszűri a káros szmogrészecskéket. A végső szűrés UV fénnyel történik, amely inaktiválja a megmaradt baktériumokat és vírusokat, és 99,9%-ra növeli a fertőtlenítés hatékonyságát.

Csend éjszaka is:
A levegő szabad átáramlását lehetővé tevő kialakítás rendkívül csendes működést tesz lehetővé. Az éjszakai üzemmódban elért 39 dB-es zajszint minden bizonnyal nem lesz zavaró még az ágytól kis távolságban sem. Az éjszakai folyamatos működés a levegő tisztaságát állandó szinten tartja.

Megtisztítja az egész otthonát:
Kis mérete ellenére a tisztító könnyedén teljes szűrést biztosít 60 m2-es helyiségekben. A megfelelő keringtetésnek köszönhetően a készülék gyorsan és hatékonyan tisztítja a levegőt akár az egész lakásban, már csak az ajtó nyitva hagyásával a szobákban.

Hatékony anionok:
Működés közben a készülék az ionizációnak köszönhetően erős anionokat bocsát ki, hatékonyan távolítja el a mérgező gázokat, megakadályozza az újraszennyeződést, frissen és tisztán hagyja a levegőt. A másodlagos szennyeződés lehetőségének hiánya sokkal hosszabb működést tesz lehetővé szűrőcsere nélkül, így a tisztító olcsóbban üzemeltethető.

A beépített infravörös és szagérzékelők lehetővé teszik a levegő minőségének kétszeres ellenőrzését a pontosabb eredmények érdekében. A készülék maga érzékeli a szennyezést, és automatikusan be tudja állítani a tisztítási szintet az uralkodó körülményeknek megfelelően.

Gyerekjáték működtetni:
A rendkívül egyszerű kezelést az egység elején található négy gomb teszi lehetővé, amelyek átfogó használatot tesznek lehetővé. A szennyezettség szintje megjelenik a led képernyőn, jelezve egyrészt számértéket, másrészt a megfelelő színű keret megjelenítésével segít meghatározni, hogy az aktuális szint egészségre veszélyes-e.

A készülék működtetése a Mi Home alkalmazáson keresztül is lehetséges, amely lehetővé teszi a tisztító használatát anélkül, hogy kimozdulna a kanapéról vagy távol lenne otthonról. Az alkalmazás lehetővé teszi a készülék indítását vagy a működési szint beállítását, de tájékoztat a szűrőhasználat százalékos arányáról vagy a csere szükségességéről is.

Specifikáció:
- Méretek 320 x 320 x 657 mm
- Súlya 9,5 kg
- CADR por 500 m3/h
- CADR formaldehid 200 m3/h
- Hatékony terület: 35-60 m2
- Zajszint: 39 dB-től 65 dB-ig
- Alkalmazásvezérlés Tak
- Kijelző típusa LED
- További információk Érintőgombok, MI Home alkalmazás

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles