Xiaomi Viomi S9 Alpha UV porgyűjtő állomással fehér-kék száraz-nedves takarítórobot

Xiaomi Viomi S9 Alpha UV porgyűjtő állomással fehér-kék száraz-nedves takarítórobot

Márka:VIOMI
Cikkszám:344360
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 198 335Ft

  • Nettó: 156 169Ft
Termékinformációk:

A Viomi S9 Alpha UV tisztító robot segít abban, hogy ne csak a rendről gondoskodj, hanem saját és szeretteid egészségéről is. Az UV-sterilizálás lehetővé teszi, hogy megszabaduljon a veszélyes baktériumok akár 99,99%-ától. A készülék egyszerre tud seperni, porszívózni és felmosni a padlót, így tökéletesen kezeli a szennyeződéseket. A mellékelt ürítőállomással automatikusan kiüríti a portartályt is. Az akár 2700 Pa-os szívóerő hihetetlenül hatékony porszívózást, a hosszú élettartamú akkumulátor pedig akár 3,6 órás robotműködést garantál. A Viomi S9 Alpha UV LDS 2.0 lézerének köszönhetően remekül használható otthonában, és párosítható egy alkalmazással is.

Megszabadulni a veszélyes baktériumoktól:
Tudod, hány baktérium van a padlón? Szinte állandóan érintkezünk velük - mezítláb járunk, felveszünk dolgokat, és még a gyerekekkel is játszunk. Érdemes tehát gondoskodni a veszélyes kórokozók eltüntetéséről. A Viomi S9 Alpha UV hatékonyan segít ebben – az UV-fény mélyen behatol a felületekbe, és akár 5 féle baktériumot is csökkent anélkül, hogy veszélyt jelentene egészségünkre. Ez sokkal hatékonyabb, mint a hagyományos kézi tisztítás! Sőt, a robotot úgy tervezték, hogy megakadályozza az UV-szivárgást – ha készenléti üzemmódba kapcsol, vagy felveszi a készüléket a padlóról, a lámpa automatikusan kikapcsol.

Ön ürítse ki a szemetet:
Többé nem kell magának ürítenie a hulladékgyűjtő edényt. Az Auto Dumping 2.0 segítségével a Viomi S9 Alpha UV ezt automatikusan megteszi, így időt takarít meg és csökkenti a szennyeződéssel való érintkezést. Az ürítőállomás légcsatornája mindössze 381 mm hosszú, ami a 950 W teljesítménnyel kombinálva zökkenőmentes és gyors hulladékgyűjtést tesz lehetővé – ne aggódjon a kiömlött morzsáktól vagy a padlón maradó portól. A 3 literes zacskót csak havonta egyszer kell cserélni. Ne aggódjon, ha elfelejtette megtenni – a megfelelő időben megjelenik egy ikon az ürítőállomáson. Az alkalmazásban értesítést is kap.

Tisztítsa meg teljesen a padlót:
A takarítást bízd a robotra, és gondoskodj valami másról! A Viomi S9 Alpha UV különböző típusú felületeket tud egyszerre seperni, felporszívózni és felmosni. Ez azt jelenti, hogy tökéletesen kezeli a különféle szennyeződéseket. Hatékonyan távolítja el a port és a morzsákat, eltávolítja az almot, a szőrt és a szőrzetet, és könnyedén eltávolítja a foltokat. Egy ilyen sokoldalú eszközzel tisztaságtól csillog a padló! Ha végzett, a robot kiüríti a saját hulladékgyűjtő tartályát – nincs többé hajlongás és időveszteség.

Hatékonyan felporszívóz minden hulladékot:
Tapasztalja meg, milyen hatékonyan porszívózik a Viomi S9 Alpha UV. Az akár 2700 Pa-ig terjedő szívóerő biztosítja a nagy hatékonyságot - a morzsák, a por vagy a haj nem fog ellenállni. A robot főkeféjét úgy tervezték, hogy még a padló réseiből is eltávolítsa a hulladékot, a kiegészítő oldalkefe pedig végigsöpör a falak mentén, nem hagy szemetet egyik sarokban sem. Sőt, az egység felismeri a szőnyegeket, és automatikusan beállítja a szívóerőt, hogy alaposan felszívja a bennük rejtőzködő szennyeződéseket.

Alaposan megtisztítja a padlót otthonában:
Mitől tökéletes a Viomi S9 Alpha UV padlófelmosáshoz? Az elektronikusan vezérelt, állandó nyomású víztartály biztosítja a hatékony felmosást és megakadályozza a csíkok kialakulását. Űrtartalma 250ml, ami akár 250m2 terület alapos tisztítására is elegendő. Akár kicsi, akár nagy otthona, a Viomival mindig élvezheti a fényes padlót. A készülék 3 vízmennyiségi fokozatot is kínál, így teljesítményét még jobban az Ön igényeihez igazíthatja.

Semmi sem fog az útjába állni:
A Viomi S9 Alpha UV tökéletesen megtalálja az utat otthonába. Fejlett LDS 2.0 lézere a helyiségek pontos beolvasásáért és feltérképezéséért felel. Lehetővé teszi azt is, hogy a robot intelligensen megtervezze a takarítási útvonalakat, hogy a lehető legrövidebb időn belül alaposan megtisztítsa a padlót. Sőt, mindössze 9,8 cm magasságával a legtöbb bútor alatt takarodás nélkül tisztít. Az S9 Alpha UV akár 2 cm-es akadályokat is legyőz – küszöbök vagy szőnyegek nem akadályozzák meg.

Szerezzen szinte korlátlan irányítást:
Párosítsa robotját az alkalmazással, és pontosan úgy működjön, ahogyan szeretné. Kezelje az emlékezett térképeket, válassza ki a tisztítandó helyiségeket, hozzon létre tiltott területeket és állítson fel virtuális falakat. Részletes munkarendet is beállíthat. Az alkalmazás lehetővé teszi a legfontosabb beállítások módosítását is. Többet akar? A Viomi S9 Alpha UV kompatibilis az Amazon Alexával és a Google Asszisztenssel, így egyszerű hangutasításokkal vezérelheti.

Nem kell aggódnia, hogy betöltődik:
A robot strapabíró, 5200 mAh-s akkumulátorral van felszerelve. Ennek köszönhetően a Viomi S9-UV egy töltéssel akár 3,6 órán keresztül is tisztítható. Ez elegendő akár 320 m2 összterületű padlók alapos porszívózásához. A készülék ezért tökéletes kis és nagy lakásokba egyaránt. Még csak fel sem kell töltenie a robotot – ha lemerül az akkumulátora, automatikusan az állomásra indul, hogy feltöltse az energiát. Ezután onnan folytatja a munkát, ahol abbahagyta!

A dobozban:
- Porszívó S9 Alpha UV
- Dokkoló
- Pordoboz/víztartály 2 az 1-ben
- Főkefe
- Oldalkefe
- HEPA szűrő
- 3x porzsák
- Felmosó fogantyú
- Mop
- 10x eldobható felmosó
- Tisztító kefe

Robot specifikáció:
- Súly körülbelül 3,8 kg
- Névleges feszültség 14,4V
- Névleges teljesítmény 50W
- Az akkumulátor kapacitása 5200 mAh
- Működési idő Akár 3,6 óra
- Víztartály kapacitása 250 ml
- Szívóteljesítmény akár 2700 Pa
- Fehér szín
- Akár 2 cm magas akadályok leküzdése
- Tisztítási ütemtervek, automatikus portartály ürítés, szőnyegfelismerés, térképmemória, automatikus újratöltés, UV sterilizálás

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles