Deerma ZQ990W 2 az 1-ben fehér-szürke porszívó- és gőzfelmosó

Deerma ZQ990W 2 az 1-ben fehér-szürke porszívó- és gőzfelmosó

Márka:DEERMA
Cikkszám:344332
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 53 590Ft

  • Nettó: 42 197Ft
Termékinformációk:

Deerma ZQ990W 2 az 1-ben porszívó és gőzfelmosó:
A Deerma ZQ990W egy praktikus eszköz, amely egyszerre működik porszívóként és gőzfelmosóként is. Kényelmes és biztonságos az egészségre - nem igényel vegyi anyagokat. Az 1300 W-os teljesítmény biztosítja a készülék nagy hatásfokát, és számos üzemmód lehetővé teszi, hogy működését az Ön igényeihez igazítsa. A termék emellett könnyen használható és számos alkalmazásra alkalmas.

Többfunkciós készülék az időmegtakarítás érdekében:
A készülék olyan funkcióval rendelkezik, hogy egyszerre porszívózza fel és törölje fel a padlót, amivel rengeteg időt takaríthat meg - a takarítás akár 2-szer kevesebbet is igénybe vehet, mint általában! A 100°C-os (vagy magasabb) hőmérsékletű kezelés mélytisztítást biztosít vegyszerek nélkül. Így könnyedén megbirkózik a legmakacsabb foltokkal és szennyeződésekkel is. A ZQ900W különféle padlótípusok tisztítására alkalmas - beleértve a csempét, márványt és akár fát is.

A művelet nem okoz problémát:
A készülék kezelése mesésen egyszerű és kényelmes. Egyszerűen öntsön vizet a 380 ml-es tartályba, rögzítse egy megfelelő helyre, kapcsolja be a ZQ990W-t, és válassza ki a tisztítási módot a fogantyún található intuitív panel segítségével. 3 gombbal van felszerelve az üzemmódváltáshoz, valamint egy gőzjelzővel. A felmosómodul eltávolításához nyomja meg a lábát a megfelelő helyre. Még csak le sem kell hajolnia!

Fedezze fel a gőz rendkívüli erejét:
Akár 1300 W teljesítménnyel gyorsan előállíthat forró gőzt, amely mélyen behatol a tárgyak felületébe, és alaposan megtisztítja azokat. Ez ideálissá teszi a dolgok rendben tartásához. Hasonló technológiát alkalmaznak az iparban és az üzleti életben is, ahol például az éttermekben járművek vagy étkészletek tisztítására használják. De az Ön otthonában is ugyanolyan jól fog működni! A ZQ990W a kibocsátott gőz mennyiségének pontos szabályozását is lehetővé teszi.

Magas porszívózási hatékonyság:
A 4 fokozatú ciklonos szűrésnek és a kettős teljesítményű rézmotornak köszönhetően az egység kiemelkedik nagy szívóteljesítményével és stabil, megbízható teljesítményével. A HEPA szűrő felfogja a porszemcséket és a poratkákat, így a ZQ990W ideális az allergiás betegek számára is. Ezenkívül egy speciális rozsdamentes acél háló kiszűri a szőrt, a szőrt és a nagyobb szennyeződéseket, így megakadályozza a vákuum eltömődését.

Tökéletes kialakítású mop:
A mikroszálas, 3 rétegű mop tökéletesen felszívja a vizet, és még a nehezen hozzáférhető helyeket is eléri, így otthona minden felületét alaposan megtisztítja. A szennyeződéseket is szigeteli. Újra felhasználható. Könnyen szétszerelhető, tisztítható és szárítható. Így meghosszabbítja élettartamát, és hosszú ideig tökéletesen szolgálja Önt. A felmosómodul háromszög alakú formája lehetővé teszi a padló alapos tisztítását, még a sarkokban is.

Különböző tisztítási módok – többféle felhasználás:
A Deerma ZQ990W 4 tisztítási módot kínál - szinkron porszívózás, gőztisztítás és felmosás, egyidejű gőztisztítás és felmosás, porszívózás és száraz felmosás. Mindenféle szennyeződést képes kezelni - olajfoltokat, kiömlött italokat, morzsákat, hajat, port és még sáros nyomokat is. Nem kell aggódnia a padlón játszó gyerekek egészsége miatt – tiszta és fényes lesz, anélkül, hogy káros, kémiai készítményeket kellene használnia!

Tisztítsa meg anélkül, hogy elfáradna!
A készülék ergonomikus kialakítása hihetetlenül kényelmessé teszi a használatát. A Deerma segítségével gyorsan látni fogja, hogy a tisztításnak nem kell túl megerőltetőnek lennie. A speciális kialakítású fogantyú tökéletesen illeszkedik a kézbe, és rendkívül egyszerűvé és kényelmessé teszi a porszívó kezelését. A hosszú, 5 méteres kábel mozgásszabadságot biztosít, és lehetővé teszi otthona minden szegletének alapos tisztítását.

Kiegészítő szolgáltatások kifejezetten az Ön számára:
Ez a tartós ABS műanyagból készült egység fantasztikusan kiegyensúlyozott, így bármikor függőlegesen elhelyezhető. Ez megkönnyíti a ZQ990W nemcsak tisztítását, hanem tárolását is. A kábelt speciális beépített tartókba akaszthatja, amelyek segítenek elkerülni az összegabalyodást. A portartály kiürítéséhez egyszerűen nyomja meg a gombot. A készülék bizonyos részeit folyó víz alatt is lemoshatja.

A csomagban:
- Fő egység
- Padlófúvóka
- Mop
- Fogantyú
- Használati utasítás
- Padlófúvóka tartó

- Névleges feszültség 220-240V~ 50-60Hz
- Víztartály kapacitása 380 ml
- Zajszint ?90 dB
- Anyaga ABS + PP + PC
- Névleges teljesítmény 1300 W (gőzölés), 550 W (porszívózás)
- Vákuumfok ?10 kPa
- Portartó űrtartalom 1,2l
- Méretek 300x237x1157mm

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles