Deerma DX700 fehér vezetékes álló porszívó

Deerma DX700 fehér vezetékes álló porszívó

Márka:DEERMA
Cikkszám:344351
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 21 277Ft

  • Nettó: 16 753Ft
Termékinformációk:

Ha speciális feladatokhoz keres többfunkciós légpárnát, a Deerma DX 700 megfelel az elvárásainak. Ergonomikus kialakítás, nagy teljesítmény, sok alkalmazási lehetőség – nézze meg, mi lephet meg még!
A könnyű Deerma DX 700 porszívó könnyen hozzáigazítható az Ön igényeihez. Használhatja kis kézi porszívóként - például bútorok vagy kárpitok tisztítására - és klasszikus függőleges padlótisztítóként. Könnyű, mindössze 2200 g-os súlya a tisztítást is megkönnyíti. Így könnyen mozgatható a szobák között, vagy felemelhető, hogy a port és a pókhálót összegyűjtse a mennyezetről. A Deerma DX 700-zal szinte bárhová elérhet - és egy praktikus, 4,5 m hosszú kábelt is használhat. Hamarosan egyetlen poros hely sem lesz otthonában!

A tisztítás még könnyebbé tétele érdekében a porszívót három cserélhető kefével láttuk el. Mindegyik ecset tökéletes a legkülönfélébb felületekhez, és segít a tökéletes sorrend kialakításában. Nézd meg, mit érhetsz el a segítségükkel!

Padlókefe:
Egy nagy kefével gyorsan és hatékonyan porszívózhatja fel a padlót. Vékony és forgatható, így a nehezen hozzáférhető helyekre is könnyedén beviheted. Segít megszabadulni az ágy alól vagy a székek lábai közül a portól – a kefe okos kialakítása lehetővé teszi, hogy tetszés szerint irányítsa.

Porkefe:
Egy kis porkefe lehetővé teszi a kisebb felületek alapos megtisztítását. Polcok, munkalapok és bútorok, például kanapék és fotelek tisztítására használható. Por, szeretett házi kedvence szőrzete, morzsák – semmi, még a legmakacsabb szennyeződések sem bújhatnak el előle.

Részecset:
Szűk réseket és zugokat érhet el egy réskefével. Szinte minden sarokba benyomódik, és hatékonyan távolítja el a törmeléket. Hely a bútorok között, a kanapék és fotelek közötti hézagok és még a billentyűzet is – ezen helyek tisztítása többé nem lesz kihívás!

Hatékony és kényelmes tisztítás:
A 600 W-os motorteljesítmény és az 15000 Pa szívóerő gondoskodik arról, hogy a porszívó hatékonyan és hatékonyan működjön – a porszemcsék, még a legmakacsabbak sem győznek vele. A 0,8 literes szennytartály könnyen üríthető és tisztítható, hogy csökkentse a szennyeződésekkel való érintkezést. Az egységet az alacsony zajszint teszi különlegessé – nem haladja meg a 75 dB-t. Mondjon búcsút a nem hatékony, nehezen kezelhető és zajos hoveroknak – a Deerma DX 700 gyors és kellemes tisztítást tesz lehetővé.

Mindenhol működő design:
A hoover egyszerű, minimalista kialakítása nemcsak praktikussá, hanem stílusos kiegészítőjévé is teszi otthonának. A készülék ezüst színe tökéletesen illeszkedik bármely belső tér karakterébe. A függőleges tárolás lehetősége is helyet takarít meg. Mindezek miatt a Deerma DX 700 tökéletes választás az Ön otthonába is.

- Szívás 15 kPa
- Feszültség 220-240V~50-60Hz
- Tápellátás AC
- Zajszint 75 dB
- Kábel hossza 4,5 m
- Teljesítmény 600W
- Szemetes tartály 0,8l
- Súlya 2,75 kg
- Anyaga ABS/polikarbonát

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles