Deerma CM800 fehér poratka eltávolító UV lámpás kézi porszívó

Deerma CM800 fehér poratka eltávolító UV lámpás kézi porszívó

Márka:DEERMA
Cikkszám:344343
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 16 724Ft

  • Nettó: 13 169Ft
Termékinformációk:

A Deerma CM800 porszívó gyors és hatékony módja annak, hogy megszabaduljon a környezetéből a nem kívánt szennyeződésektől és poratkáktól. A készülék innovatív módon ötvözi a magas hőmérsékletet, az ultraibolya fényt, a nagy szívóerőt és a nagyfrekvenciás vibrációt, így biztosítva az allergének hatékony eltávolítását. Egy erős vibrációs elem, egy nagy teljesítményű motor és egy vezérlőmodul felelős a termék magas hatásfokáért.

Ultraibolya teljesítmény:
A hoover 253,7 nm hosszú ibolya fényt használ, amely hatékonyan eltávolítja mind az imágóktól, mind az atkatojásoktól. Ennek a módszernek a hatékonysága 99,9%! Ezenkívül az ultraibolya lámpa vírus- és baktériumölő tulajdonságokkal rendelkezik, ami ideálissá teszi az allergiások számára, és kivételesen frissen és higiénikusan hagyja a matracot.

Magas hőmérsékletű:
Az 50 Celsius-fok hőmérsékletű levegő halálos az atkák számára, és mélyen behatol a matracba, így még hatékonyabban távolítja el a nem kívánt példányokat.

Szívóerő:
A nagy, 13000 Pa-os szívóerő és a 8000 ütés/perc vibráció lehetővé teszi a matrac alapos tisztítását anélkül, hogy szennyezett területeket hagyna el.

Szűrés:
Ezenkívül a hoover HEPA szűrővel és dupla szűrőréteggel van felszerelve, így a matrac tisztítása során egyidejűleg tisztítja a készülék körüli levegőt.

Praktikus megoldások:
A burkolat kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek garantálják a hoover hosszú élettartamát, a kényelmes fogantyú pedig nagy kényelmet és gyors használatot biztosít. A portartály könnyen tisztítható, kiürítés után elegendő folyó víz alatt kimosni.

Biztonságos használat:
Speciális védelem biztosítja, hogy a lámpa csak sík felülettel érintkezve kapcsoljon be, így UV-védelmet és szemvédelmet biztosít. A házban speciális szellőzőrácsok találhatók, amelyek biztosítják, hogy a készülék túlmelegedés nélkül tartsa a megfelelő hőmérsékletet.

- Szívóteljesítmény >13kPa
- Névleges feszültség 220-240V~50-60Hz
- Névleges teljesítmény 450W
- Zajszint <78dB

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles