Dremel 26150575JB 575 derékszög szerelvény

Dremel 26150575JB 575 derékszög szerelvény

Márka:DREMEL
Cikkszám:335295
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 16 863Ft

  • Nettó: 13 278Ft
Mire használható?

A nehezen elérhető helyekre is eljuthat a derékszögű szerelvényt a Dremel multifunkcionális szerszámon használva a vágás, fúrás, csiszolás és egyéb műveletek során. Szinte minden furcsa pozíció beállítható a csatlakozórendszernek köszönhetően, amely 12 különböző irányban teszi lehetővé a használatot. Csak csavarja fel a derékszög szerelvényt a gyorscsatlakozó rendszerrel a multifunkcionális szerszámra, és már kezdheti is a munkát. A golyós csapágyas és ferde spirálos kialakítás sima és hűvös működést biztosít, projektről projektre. ”

Hogyan használható?

Csavarja le a befogóhüvelyt és vegye le a befogóhüvely anyáját a Dremel multifunkcionális szerszámról. Csavarozza fel a mellékelt meghajtókupakot, majd szerelje fel a derékszög szerelvényt. Egyszerűen szerelje fel a befogóhüvelyt és a befogóhüvely anyát a derékszög szerelvényre, és helyezze be a kiválasztott Dremel tartozékot. Húzza meg, válassza meg a kívánt szöget, majd kezdheti is a vágást, csiszolást, köszörülést, fúrást és egyéb tevékenységet a nehezen hozzáférhető területen.

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles