Dremel 2615222232 2222 Flex-Shaft flexibilisszár-tartó

Dremel 2615222232 2222 Flex-Shaft flexibilisszár-tartó

Márka:DREMEL
Cikkszám:206928
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 9 711Ft

  • Nettó: 7 646Ft
Mire használható?

Egyszerűen akassza a Dremel multifunkcionális szerszámot a flexibilis szárral (225) erre a stabil szerszámtartóra, szabadítson fel munkaterületet, hogy maximálisan a projektjeire koncentrálhasson, a szerszám használata pedig könnyebb legyen. Mivel a multifunkcionális szerszám biztonságosan fel van függesztve, a súly a tartóra tolódik a szerszámról, tökéletes fogást biztosítva és még részletesebb munkavégzést lehetővé téve a gravírozás, csiszolás, polírozás és egyéb feladatok során. A flexibilis szár szerelvény (225) felhelyezésével az könnyen felakasztható lesz, a szerszám kezelése és irányítása pedig könnyebbé válik.

Hogyan használható?

Használható akár 4,2 cm vastag munkapadokhoz is, akár 107 cm hosszú teleszkópos állítási lehetőséggel, hogy a flexibilis szár tökéletes magasságban legyen.
A szerszámtartó talpában tárolhatja a tartozékokat, így a használat még kényelmesebb, a munkavégzés pedig hatékonyabbá válik.

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles